ben ukraynada okuyorum öyle göründüğü kadar kolay değil öss şartı yok ama dil sorunu var. konuştuğun dilde ders görüp yapamıyorsan yabancı dilde hiç yapamazsın artı dışarda hayat gerçekten zor. herşeyinize dikkat etmek zorundasınız. mesela ben bugün hafif zehirlendim resmen öldürmek için çabaladılar diyebilirim ambulans 1 saatte geldi. zehirlenenler sancısını bilir. neyse geldi ambulans 3 kişi var ambulansta 3 üde yaşlı 1 inin tek gözü var diğeri güneş gözlüğü ile takılıyor diğeri de şöför. 30 dk da oda da oyalandık evraklar vs çabuk olun dedikçe adamın ağzında sakız dahada yavaş yapıyor sanki. inanın ayakta durabilseydim yaşına başına bakmadan adamı indirirdim aşağı. neyse ambulansa bindik ambulans 1940 lardan kalma heralde. yolda giderken 4 defa stop etti. ambulansın içinde sağlığa dair hiçbirşey yok sadece sedye var o kadar.yani diyeceğim o ki yalnızsın burda hadi ben derdimi anlatabildim hastaneye kadar gidebildim.birde dil bilmeyen birisini düşünün.inanın türkiyede olsam ben şimdi öss ye daha kolay hazırlanırdım. çünkü yabancı dilin zorluğuna alışınca kendi diliniz nimet gibi geliyor insana.

bence sana tavsiyem öss kas şayet çalışkan birisi değilsen burda da harcanırsın.