Art_Graft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
flashguru sana çamur atmıyorum, bak doğru yolu bulmuşsun, burada olduğu gibi düzgün birşey yaptığında kimse sana çamur atmaz.
arkadaşa güvenebilirsiniz, ben kefilim bu işi çocuk oyuncağı gibi kısa zamanda yapabilir. nereden biliyorsun derseniz, yazdığım şifrelenmiş bir kodu decode etti, orjinal flası bulunan templateyi çok rahatlıkla editleyebilir.
ayrıca söylediği şekilde dinamik yapıyı oluşturmak için, template içerisindeki menüler, text alanları, geçişler, v.s aynı olcak şekilde kodlamanın yeni baştan yazılması gerekir.
Dogru yolu bulmussun ifadesi yanlış olmus ama , tesekkur ederim kefilligin için Art_graft.
Ama seninde saydıgın nedenlerden dolayı bu işi almak istemem sadece bilgi verdim arkadaşa. dedigin gibi dinamik ve hatta kontrol panelli istiyor arkadaş anladıgım kadarı ile herşey değişecek ortada bişey kalmayacak, Yeniden sıfır sistem dusunulmeli bence. VE o da cok pahalı olur derseniz. dinamik hazır flashlar mevcut cok kolay bir şekilde xml le yonetebileceginiz. Onları satın alır ve editleme isteyebilirsiniz.