Sevgili arkadaşlarım, kardeşlerim, abilerim,
2 Sene önce kadar okulda bir kızla çıktım 3 ay sürdü. Bu hayatımda ilk kez bir kızla beraber oluşumdu. Kızlara karşı biraz çekingenim, samimi olduğum kız arkadaşlarım var onlarla herşeyi konuşurum mesela fakat bu kızla bir başka oldu, yüzüne bile bakmaya kıyamıyordum.
Kız da çok çıkmış onla bunla fakat ilk defa benle bu kadar uzun süre çıktı. Sonra olmadı ayrıldık. Ama çok seviyordum ki 2 sene sonra bile unutamadım. Face'de, mahallede felan görünce bile fena oluyorum.
Şimdi kız başkasıyla çıkıyor, ama sevdiğini düşünmüyorum. Öylesine çıktığı düşüncesindeyim çünkü kızı tanıyorum.
Fakat ne etsem ne yapsam unutamıyorum, keşke tekrar onunla olabilsem diyorum. Ama pas vermiyor
Çok mu üstüne düştüm ne yaptım bilmiyorum. Halbuki benim kadar onu seven yoktur heralde bu evrende. Gözümden sakındığım kız başkasıyla çıkıyor, çok kötü yapıyor bu durum beni.
Kız biraz daha olgun erkeklerden hoşlanıyor sanırım, şuan çıktığı çocuk 18 fakat biraz büyük gösteriyor. Ben 17'im.
En çok koyanda o kadar peşinden koş, temiz düşünceler içinde ol, harbiden adam gibi sev, o gitsin başkasına
Kıza faceden felan mesaj atınca bir cevap verişleri var sanki benden nefret ediyor, ne sebebi olabilirki bana böyle davranmasının. Ne yani adam gibi muamele yapmayalım mı? Bir kızı sevme düşüncesinde değilde başka düşünceler içindemi olalım. Kız bunumu istiyor yani?
-
Benim içimden gelenler, yüreğimden kopanlar bunlar arkadaşlar, inanın öyle doluyum ki anlatamam. Otursam yazı yazmaya başlasam 4-5 sayfa yazı dökerim kağıda. Ben ki bu kız için gözyaşı akıttım, en yakınım vefat ettiğinde akmadı o gözyaşları.
--------
Siz abi ve kardeşlerimden öğütler bekliyorum. Allah rızası için bir yol gösterin. Bir ömür kızın peşindenmi gideceğim? Kazanabilirmiyim onu tekrar?
Yazımı baştan sonra okuyanlara teşekkür ederim ...