burada sizin anlamadığınız olay script yazdırmak değil script kurdurmaktır. Arkadaş Domain+Hosting+Scriptin Kurdurulmasını istiyor. 50 Liraya script yazılır mı ? bu 1
2.si de e3tasarim.com u incelemişsiniz, Hoş güzel bir de create date ' ine bakmanızı öneririm sadece referanslarım onlar değildir.
ayrıca her ne kadar az bilgili çok bilgili de olsanız bu piyasayı böyle işler inanın bana yerinden bile oynatmaz hareket ettirmez piyasanın fiyatını belirleyen bu işler değil her zaman büyük işlerdir. 100 Liraya editoru açmamanız da sizin sorumluluğunuzda
tekrar ediyorum ki 50 Liraya script yazdırmak değil - yaptırmak istiyorum demiş arkadaş siz daha önce 50 Liraya script yazan birini gördünüz mü ?
Ben Burda Size Ne Bilgi Nede Kültür Satmaya Çalışıyorum.. Benim Kızdığım Nokta Ortada .. Yazdırmak Yada Yaptırmak Bu İnsanlara Bu Tür Bütceleri Sunabilme Cesaretini Bizler Verdik .. 50 liraya değil 20 liraya bile iş yapan Var r10 da .. Buluyolar bir Yerden ***** Bir Script , editliyolar Ben Yazdım Diye Webmaster ım Coderim Diye Ortaya Cıkıyolar . Sur Script satış Ve Ücretli Script İstek Bölümlerini Bi Gez İstersen
Adam Diyo ki Menulerde Ve Formlarda Ajax Kullanılacak Hersey Adminden Kontrol Edilecek İstediği En az 8 Modul Bütcem 100 lira .
Altına Web Adam 150 liraya yaparım Diyo Tepki Göstermemek Eldemi
Neymiş Freelance Calışıyolarmış ..
www.esintihosting.com.tr Faturamı Kesiyor Vergimi Ödüyordum Devir Ettim .. Nedenmi ? Bu Durumlar Yüzünden .. Diceksinki Sadece R10 mu Var ? Yok Hayır Ben R10 da İş Yapmıyorum Zaten Ama Müsterilerim R10 Da Geziyorlar Yada Gelip Bana Fiyat Danışanlar R10 da Geziyolar..
Verdiğim Fiyatı Duyduklarında Senin Yazdıgım Scrip Altın Kaplamamı Gibi Sözler Söyleyen Bile Oldu
www.ceylem.com Yarım Bıraktım Devam Edip bir Kac Modul Yazıp Burda Satışa Suna Bilirdi m Script ı Neden Yapmadım .
ikrah ettim Bu işten ..
Ama Dün Cok Gerildim Ve Bunun Üzerine Oturdum Ve Kendime Bir Temel Hazırlamaya Koyuldum . iki Function ı Düzenleyerek Temasını Raatlıkla Değişebileceğim Bir AltYapı Projesi bu . Scrip Yazdırmak İstiyorum Dendiğinde istenilen Modulleri Yazıp En Düşük Fiyata Genel Piyasaya Sunucam Kişiyede Değil
sen eczaneye sitemi istedin Ben Bu Uygun modulleri Yada İstenilen Özellikleri yazıcam 100 liraya isteidğin scriptı ben 25 liraya genel piyasaya sunucucam 20 kişiye satıcam Alın Size Freelance Alın Size Serbest Piyasa .. Sen Derken Genel Konuşuyorum Üstüne Alma .