Anlık 20 - 60 arasında değişen, reklam olmayan, sıfırdan el ile yazılmış 7/24 küfür koruması botu olan bir sunucumuz var. (günlük 30.000 hit alan sitede popup bulunmaktadır fakat popup sağlam olmadığı için anca 1k hit geliyor)
Sunucumuzda 3 adet link vardır.
Sunucumuza link, oper/admin ve forumumuza da moderatör alımımız vardır.

Link için;
En az 5 useri olan sunucular için geçerlidir. (Link alımı yapılırken 1) reklam 2) yetkili arkadaşların argo veya küfürde bulunması 3) bir useri haksız yere atma) bu 3 ricam sunucularını benim sunucuma linkleyen arkadaşlar ve benim içinde geçerlidir. Link alımı olduktan sonra yazdığım 3 ricadan birini yapan arkadaşlarla o saniyede linki kaldırırım. Biz yapmıyoruz sizden de ricamız budur. Ayrıca dağıtım lisanslı eschat son sürüm appletimizde bulunmaktadır.

Oper/admin içinse online süresi günlük 2 - 6 saat arasında değişen, az çok bilgisi olan, seviyeli ve efendi arkadaşlar ile birlikte olmak isteriz. Yukarıda belirttiğim 3 ricaya bağlı kalmak içerisinde rahat hareket edebilirler. (sevgi ve saygı çerçevesinde)

Forum olayına gelincede forum olarak istenilen sistem kurulur. Istenilen editler, seo ve tema konulur. Forumu istediği şekilde (sevgi ve saygı çerçevesinde) işletebilir. Sonradan forumu alıp işleten arkadaşın emeğini bir anda silmek gibi düşünebilirsiniz bu konuyu. Inanın artık düşünmektede sonuna kadar haklısınız. O yüzden forum işine girmek isteyen arkadaşlar olursa yargısız infaz yapmadan önce beni tanımalarını rica ederim. Sunucumda veya webimde reklam bulunmamaktadır. Orayı elimden geldiğince nezih ve temiz bir yer yapmak istiyorum. Zaten yüreğinde Allah korkusu olan, yanında çalışan elemanlarının alnının teri kurumadan ücretlerini vermek için cebinde bulunmamasına rağmen kredi kartından nakit çeken bir insanım. Insanlarada güvendiğim için dükkanım battı
Allah sağlık sıhhat verdiği sürece hiçbir şey olmaz.

Server : irc.chatix.org & Seviyeli Sohbet, Seviyeli Sohbet Odası, ChatiX.Org sohbet odaları, chat sohbet

Iletişim için : PM

iyi forumlar arkadaşlar.