Arkadaşlar üzülerek söylemek istiyorumki bu kesilmelerin sebebi sizin telefon hattınız.Daha doğrusu mahallenizdeki telefon hattı.Ben ilk başta 1 mbit kullanıyordum sorun yoktu.Sonra 2 mbite geçtim yine sorun yoktu.Nezamanki 4mbit aldım internet keyfim artar sandım tam tersi mahvoldu.Meğersem bizim hatlar bakırmıymış neymiş 4mbit olmuyormuş.TTNET'i aradım 4mbit olmaz sizin oraya 2mbite düşürelim dediler. İndirmede falan sorun olmuyor 400k civarı çekiyorum ama bu kopmalar sürekli oluyor.Ya böyle kullanıcaz ya da 2mbitle devam edicez.
Heryerde olduğu gibi burda da yine altyapı rezilliği...
yok benim hatta problem yok bende baktırdım 10 mbit'e kadar desteklendiğini söylediler.
TTnet ten başka kime gidebilirsinizki ?
Biri ,ikisi ,xxx net ,yyy net bunların hepsi telekomun alt yapısını kullanıyor. Ayrı firma değillerki.
haklısın aslında ama şöyle bir şey var mesala x firma 8 mbit 10 tl veriyorsa ttnet 15 tl' ye veriyor veya hizmetleri biraz daha iyi şuan türkiyede internet servis sağlayıcısı olan bütün firmaların alt yapısı turk telekom olduğunu herkez biliyor fakat dediğim gibi ttnet'den daha iyi hizmet veren firmalarda var arkadaşlarımızdan duyuyoruz x firmadan aldım hiç sorun yaşamıyorum tarzı yorumları.