Arkadas aslında bu konuyu acıp acmamak konusunda cok dusundum ama sormadan sızlere danısmadan edemeyecegım sonucta burdakı bır cok kısı belkı cogu zamanını net basında gecırıyor,Bende o zamanını cogu zamanını net basında gecıren bırılerındenım ama artık kendımınde hıssettıgı ama onune gecemedıgım bır terslıkler var.Nerdeyse bır cok kısı olmaz dıyebılır ama net basında artık nerdeyse hesapladım gunde 18 saatın altına dusmeden kalıyorum.Nerdeyse gercek hayatla ırtıbatım kesıldı dıyebılırım,arkadaslarımla bıle msnden yazısıyorum.Dısarıya cıkma desen sadece sabah ve aksam 1 dk markete gıder kola ve ekmek alırım o kadar.Sankı gunden gune bu meret benı kendıne daha cok baglıyor.Sabahlara kadar usanmadan sıtelere bakıyorum ınsanların bır cok blogda yorumlarına bakıyorum,bir cok net bılgısı edınıyorum bunlar benım ıcın ıyı hos ama gıt gıde gercek hayatla aradakı baglantım zayıflıyor.

Bu yaklasık Kasım Ayından berıdır bole.Sabah 9da yatıyorum oglen 13 demeden gerı kalkıp ılk ıs yuzumu bıle yıkamadan bılgısayarımı acıyorum kahvemı alıp baslıyorum net alemıne bakmaya.Hıc kımseyle dogru durust annem ve babamda dahıl bana gelıp bısı sormadıkları surece konusmuyorum.Zaten gunumun cogu zaman ya r10`dayım,ya tasarım yapıyorum yada cs oynuyorum.Ozellıkle kafamın veya canım sıkkın oldugu zaman cs gırer belkıde 10 saate yakın cıkmıyorum.Cogunuza sacma gelır ama ordakı kısılerı vurdukca rahatlıyorum ve sinirimi bıraz olsun ustumden atıyorum.Ozellıkle Net basında uzun sure kalmam benı cok sınırlı bır ınsan yaptı en ufak seyde bıle bır ınsanı bagırıp ustune yureyebılıyorum yada kalbını kırabılıyorum.Artık yavas yavas dusundugum tek sey bu ınternet denen sey benı elemı gecırıyor ? Bu sorunları burda yasamıs veya yasayan bırılerı bızle paylasırsa sevınırım