S7V7N adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
eğer mail adresini vermiceksen ne anlamı kalır?
2 gün içinde bir lisans alacağım ve sizin lisans çok ucuz...
almayı düşünüyorum ama
forumdaki mesaj sayınız çok az.
itrader değeriniz sıfır
maili vermicem diyorsunuz nasıl güveneyim size?

ankara - eskişehir arası 3 saat eğer ankaraya gelme imkanınız varsa yüzyüze veriyim lisansı

ayrıca mail adresimde domain var sana mail adresini verirsem olan domainlerime olur.

birşey daha dicem ben vbulletin lisansını alırken ticket açarak aldım benden önceki sahibi lisansın ticket açarak üstüme devretti lisansı mail adresini vermedi açtığı tickette lisansımı devretmek istiyorum xxx kişiye dedi ve ona güvenlik açısından özel sorusunun cevabını sordular cevabı yazdı ve onun adına kayıtlı olan lisans maili benim lisans mailiyle değişti..

artı eğer aklından güvensizlik söz konusu geçiyorsa banka adıma yatırcaksın parayı *********** olsam banka hesabımın nosunu vermem

artı telefon bırakmam artı istersen tc no'da verebilirim..

bir hatırlatma daha mail adresi vermedende ticket açarakda vbulletin lisansı devredebiliyorsunuz her lisansı kullanıcı için geçerli bu

birşey daha, lisansı aldığınız zaman mail adresinizi değiştirebilirsiniz.

lisansı eğer alırsan ben lisans panelinden ticket açarak xx kişiye xx maille lisansımı devretmek istiyorum dicem ve lisans senin üzerine devredilecek. ve senin mailine mail gelecek lisans devredildi die ve yeni bir kullanıcı adı yeni bir parola gelecek mail adresine

saygılar..