AnTiBiy0tiq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
en son 5 ay önce izmirden-istanbula geldim.koltuklar çok geniş ve rahattı :S holyboy un da dediği gibi ege-marmara-akdeniz deki insanların çok sorun edeceğini düşünmüyorum ama hala doğuda bazı insanlarımız bunlara dikkat ediyor fakat bu bana hala saçma geliyor.

Bölge ayrımcılığına girilmezse sevinirim. Kişilerin dini tercihleri asla ve asla tartışmaya açık bir konu değildir.

Sizlerde bayan akrabanızın yanında bir erkeğin 10 saat yolculuk yapmasına tahammül edemezsiniz. Kız arkadaşınızı otobüze yerleştirdikten sonra yanına yakışıklı bir erkeğin oturması hanginizi rahatsız etmez acaba..

Derdim otobüsün koltuğu, uçağın koltuğu falan değil. Yazıyı okurken bu Akdeniz , Ege, Marmara insanı sorun etmez ama o doğulular varya tarzı yaklaşımınız bu yorumumu yazmama neden oldu.

Kişilerin dini inançları, bölgesel farklılıkları tartışma konusu edilemez, edilmemelidir.

Şunuda belirteyim ne kadar geniş olursa olsun bir otobüs koltuğunda özellikle uzun yolculuklarda yanındaki kişi ile temas etmeden yolculuk sürmeniz asla mümkün değildir. Kaldı ki ülkemiz insanından bulunan kaynaşma, sırnaşma olaylarıda asla göz ardı edilemez.

12- 16 saatlik yolculukları yapan biri olarak açık konusayım, yanımdaki bayan sorun olmaz bile dese o koltuğa geçmem. Nedeni basit. İnsan oğlu beşer, gün gelir şaşar...