Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorf.org yerine cevap veriyorum ama çağdaş bey kusura bakmasın
Cpu limiti yok sorf.org da. Sizin kullandığınız makineden 4-5 kat daha güçlü makineler kullanıyor sorf.org ama yinede diğer kullanıcıların hizmetlerinin aksamasına neden olabilecek bir kaynak kullanımınız olursa o zaman sorunlar yaşayabilirsiniz diye tahmin ediyorum. Scriptinizi elden geçirmenizi öneririm zaten normal anlarda o hitle scriptiniz sunucuyu çok meşgul ediyorsa saldırı anında zaten sunucudan birşey bekleyemessiniz.
script içinde bu tabloların sürekli kullanılmasından sayfaların 1-3 dakikada açılmasını önlemek için kodlarla oynayarak bu anlık veri kullanımlarını ben saniye ile ayarlayabiliyorum. böylece açılmalar 3-5 saniyeye düşebiliyor. Ama bu oyunun yapısını bozuyor. Bir oyuncuya anında rapor gelmesi gerekirken bu saniye ile yaptıgım ayarın güncellemesini beklemek zorunda kalıyor. Bu saniyeyi düşük birşey ( 5 saniye ) yaparsam fazla bir sorun oluşturmaz. Ama ben bunu belirttiğim boş bir makinede yapıp bu sonucu alıyorsam Çağatay Beyin makinasında daha cok verim alabilirim doğrudur. Ama Bu Çağatay Beyin Makinası boş değil sonuçta. Neyse Deneyip göreceğiz. Şuan saat ge. ben yarın gündüz Çağatay Beyi Arayıp Hep Numarası isterim.

Edit: 200 TL karışılığı 2gbit korumalı host için parayı yatırdım. Bakalım nasıl olacak. Bekliyorum hostun acılmasını