websitetasarim2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin sitelere verdiğiniz değer sanırım elde ettiğiniz kazançtan ibaret.
Size 1000'lerce site gösterebilirim 1 kuruş gelirleri yok. Lakin insanlığa olan katkıları sizin 20 saatcik emeğinizle oluşturduğunuz web sitenizden daha fazla.
Emin olun ki o insanlar web sitesinden gelir elde etmeyi düşünüyor olsalardı, sizin yapmış olduğunuz kıyas ile IQ seviyeniz bir hayli düşük kalırdı, veyahut cehalet sınırını aşamazdınız.
IQ ve cehalet kıyaslamanıza hayran oldum.Sizin bu kıyasınıza göre büyük para kazananlar, dünya görüşü para olanlar yüksek IQ, diğerleri ise cahil ve zeki olmayan insanlar oluyor.
Merak ediyorum, web siteniz sayesinde insanlığa ne gibi bir katkınız oldu? Bu katkıyı acaba insanlığa bir fayda sağlamayı hedefleyerek mi yaptınız, yoksa para kazanmak için mi ?
Bir arkadaş vardı, saygı duyuyorum kendisine. 10 yıl geçtikten sonra halen bu kişiyi hatırlıyor isem, bana ve benim gibi bir çok kişiye bir imkan sağladığından dolayıdır. Amacı para kazanmak değil, insanlara faydalı olmak olan bu kişi. Kendisini de reklam etmemiş bir kişi.
Asp öğrenmeye çalışan kişiler hatırlar belki, evcilasp.mucit.gen.tr isimli bir adreste ( o dönem türkçe kaynak yok ) binlerce kişinin asp öğrenmesine vesile olmuştur. Bu hizmeti karsılıgı ne para talep etti, ne bizi kücümsedi ne de kendini büyük gördü.
Anlayana...
Anlattığınız seviyede insanlar kalmadı malesef