OfisSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğrusu ben daha fazla video sitesine ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. (Eğer piyasada ki konseptlerden bir farkı olmayacaksa.) Girişimcilik bildiğiniz gibi risk işidir. Başlarda ciddi paralarla yatırım yapmanız gerekir. Sonucunda bu paranın kat kat mislini çıkartıp şirket olma şansı olduğu kadar, hüsranla sonuçlanıp bütün emeğinizin ve paranızın boşa gitmesi şansıda mevcut.

Bu yüzden birikimlerinizi ve paranızı özgün bir proje üzerinde değerlendirip, piyasada ki sitelerden farklı bir şey ortaya çıkartabilirseniz, para kazanma şansınız artar.

O zaman aynı soruyu sıze soruyum hocam. Gercı kımse kımseye burda projesını paylasmak zorunda degıl ama ne yapılabılır yada hangı konuda eksıklık goruyorsunuz sız. Yanı Türkiyede su sıteler var ama su sıtelerın su seklı olsa guzel olur ıs yapar para kazanır vs..