Valla kusura bakmayın ama ben ne zaman microbilisim ile ilgili laf etsem millet -rep yağmuruna tutuyor. Ama umrumda değil artık açıkcası.

1. Hiçbir hostu, hiçbir firma, hiçbir hizmet sağlayıcı müşterisine "pislik" diye hitap edip küçük düşüremez.
2. Müşterilerimin ayıplamasını istiyorum bunu diyorsunuz. Yanı açıkca bana destek çıkın diyorsunuz. Neden? Kendi kendinizi savunamıyor musunuz? Yoksa verecek cevabınız mı yok? Yoksa haksız duruma düşmekten mi korkuyorsunuz ? Bende sizin müşterinizim, ama destek çıkmak istemiyorum. Aldığım hizmetten bende memnun kalmadım. Zaten birkaç dandik sitem kaldı sizin hesabımda. Onun dışındakileri 1 vps 2 tanede başka reseller aldım. Orada kullanıyorum. Sizden aldığım reselleri elimden geldiğince kullanmamaya çalışıyorum.
3. Ne zaman burada bir yazı yazsak sizinle ilgili hemen araya başkalarını sokup konuyu kapattır diye ricalarda bulunuyorsunuz. Neden? Çünkü burada kendinizi aklamak zor oluyor. Konuyu kapattırıp sildirmek daha kolay tabi.
4. Ben başka yerlerden ***** host alırken, sizde resellerim vardı. Halende var. Bana ***** yasak diyorsunuz, gidip kendiniz ***** host arayanlara teklif veriyorsunuz. Sunucu değişecek, sizin sunucuda yasak dediniz. Ama benim resellerim boş dururken bana sunucuyu taşıyacağız diyip bana host masraf ettirdiniz. Ama bu konuda suçlu siz değilsiniz. Benim. Alırken sormam lazımdı varez izni var tamamda ***** izni var mı diye. Tabi o zaman ***** işimiz olmadığı için sormamıştık.