Pislik ? ok
İşte konu r10 a gelince bu yüzünüzü gösteriyosunuz.Resellerde 7-8 tane site var tek tek yedek almayayım diye komple bir yedek istedim bütün sitelerin yedeğini ayrı ayrı ftpye attınız.onu bende alırdım gerçi yine de teşekkür ettim.birde övündüğünüz şeye bakın 3 dakida sürmedi yedekleri vermek.kendinizi bununla mı tatmin ediyosunuz ?

"Safe modu kapayıpda sırf senin siten var diye başkalarının emeğinimi riske atayım hem suçlu hem güçlü ya. " demişsiniz.Bu lafıda yedirecem size.düne kadar böyle demiyodunuz.şuan işteyim eve döndüğümde konuşma kayıtlarını atacağım.

"Konuyu bilmeyenlerde mesaj yazmasın boşa buraya..Diğer müşterilerimizin bu konuyu okuyup bu kişiyi ayıplamasını istiyorum." demişsinz. Üstte verdiğim linkte konun öncesi var zaten ordaki yazılarınızdan da konu anlaşılıyo.Konuyu bilmeyenler burdan öğreniyolar neden yazmasınlar ?

"Bizi bilen bilir" demişsiniz, php ve botlu scriptler kullanıp sizinle hiç sorun yaşamayan varsa onlarda övgülerini yazsınlar.Sezarın hakkı sezara ! biz yaşadığımız sıkıntıyı yazıyoruz mutlu insanlara bakıp kendimizi avutacak değiliz.

"Haksız suçlamadan banlatıcam seni" demişsiniz.Haksızsam beni ömür boyu banlasınlar bir daha da gelmem sorun değil.Haksız olduğum yeri de bilmek isterim.
Ama haklıysam ,hakkım size haram olsun !
Şuraya gelip özür dileyip evet dedik ama yapamadık,Kusura bakmayın deseydiniz böyle olmazdı.