Arkadaşlar ben bu şahıstan 1 ay önce 150 turkcell kontör aldım ama kontörü aldıktan sonra alışveriş bölümünde Bartuc arkadaşımızın yazdığı konu dikkatimi çekti ve yapışkan konu.Kendisi kontör almış ve satan şahıs çalıntı karttan çekmiş ve başı belaya girmiş benimde jeton düştü sonradan ve benimle beraber bir arkadaş daha aldı r10da onuda ekledim konuştum ama henüz bişey çıkmadı ama çıkabilirde neden diye sorarsanız bu şahıstan tc kimlik nosunu istedim bana başka kişinin tc nosunu verdi kendi tc numarasını istediğimdede kimliğim yanımda değil gibi bahaneler buldu bu nedenle pek güvenemedim herzaman msne giren şahıs artık msne de girmiyor sanırım engelledi.Ben neden ucuza satıyorsun dediğimde kız arkadaşım hastanede ilaç parası lazım dedi ama inandırıcı gelmedi dayısının kartından çektiriyormuş ben kendimden eminsem tc kimlik numaramı neden vermeyimki bir alışveriş sırasında umarım kötü şeylerle karşılaşıp mahkeme köşelerinde gitgel yapmayız.7 tl ucuza aldık diye 700 tl avukata vb. şeylere vermeyiz umarım.