Yahu... msn konuşmaları bile ortada, siz bana 1 hafta hizmet verememişsiniz ben de ücretimi iade istemişim parasını ödeyip kenara koymak için vps almıyorum, işimin görülmesi için alıyorum eğer ki bu firma da işimi göremiyorsa ve bana vps hizmetini sağlamıyorsa neden bekleyeyim, kendiniz dediniz geri ödeme gelecek diye... sonrasında salladınızda salladınız... volkan firmaya firma volkana... o parayı sen bana göndermedin değil, ben sana hibe ettim. " al bahşiş yaparsın " cümlesini kurduğumu da hatırlıyorum. Hakkımda açılan suç duyurusuyla ilgili olarak da aradan geçen iki buçuk aylık zaman diliminde elime böyle birşey geçmedi. Siz 30-35 liranın peşine düşmüş, ancak bunu inkar eden tiplersiniz. Benim firmam olsa adının bu şekilde anılmaması adına bile öderim 35 TL gidip herhangi birine. Ama siz müşterinizi madur edip, üstüne haklıymış gibi olayı çevirme çabasındasınız.

Volkan denen adam aç gözlü paragözün tekidir bunu yaptığımız tüm alışverişlerden de bilirim. En son da işte 35 liranın köpeği oldu, yazık oysaki o günden sonra intasarim'dan vps aldım hala sorunsuz kullanıyorm bkz : 3. ay olmuş...

Kalkıp da intasarim hakkında bişi dememişim yada Volkandan önce sürekli aldığım aselnetwork hakkında. Demekki sorun sizde, zaten kendi yalanlarınızda boğulmuşsunuz siz.
Mahkeme vs etmişsiniz, çok boş konuşmuşsunuz dolambaça devam... HELAL...
Hesap nolarınızı sildim havale talimatlarımdan, verin bir 35 TL daha atayım bahşişim olsun. Yeterki adam olun yalana hileye hurdaya başvurmayın....