Arkadaşlar bu ilk açtığım konu:
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...ben-miyim.html
üstte yazdıklarıma ek olarak safemod bir iki hafta önce yeniden açıldı.Yeni servera geçtiklerinde safemod ayarını hosting bazlı ayarlayabilceklerini söylemişlerdi.Son bir haftam bu insanlara ulaşmaya çalışmakla geçti.
Dün son kez bana cevap vermezseniz r10da yazacağımm dedim o şekilde görüşebildik ve bir sonuç yine çıkmadı.
Şimdi ben ne yapmalıyım ?
*3 gün deneme süresinde bir sorun yaşamıyorsunuz reselleri alıyosunuz ve sorun yaşamaya başlıyorsunuz.
*Yeni server alacağız bütün sorunlarınız halledilcek denilerek 1 ay (mayısa kadar) bekletiliyorsunuz yine fiyasko.
*Reselleri aldığınızdan buyana kurduğunuz scriptler botlar çalışmıyor.Hatta bazı scriptlerin admin paneline bile giremiyorsunuz.
*Giriş yapamadığınız,botunu kullanamadığınız sitelerinizin hitleri ve prleri düşüyor.
*Herşeyden önemlisi bugün yarın diyerek geçiştirdiğiniz arkadaşlarınıza rezil oluyorsunuz.
Zuperboy nikli arkadaşla yaptığımız bütün msn kayıtları durmaktadır.Görmek isteyenlere yollayabilirim.Zaten bu söylediklerimi kendilerinin de inkar edeceklerini sanmıyorum.
Ben bu alışverişten şunu öğrendim birşey ucuzsa ondan hayır gelmez.
Microbilisim ile alışveriş yapacak arakdaşlar bir kez daha düşünsün derim.
Ben şuan yeni bir reseller arıyorum.
Microbilisim iyi yönleri :
-Bir hafta içinde istediğiniz konuda destek alabiliyorsunuz.(çözüm değil)
-Ucuz (basit kişisel siteler için birebir)
-Yeni serverları var ve saldırılara karşı korumalı.
Şuan okadar sinirli ve çaresizim ki bedduadan başka bişey edemiyorum.
Ettiğim zarar,kaybettiğim zaman, emeklerim... Allah sizden çıkarsa iyi mi olur microbilisim ?
(uzun yazdım sanırım r10 halkından özür dilerim)