Blackblue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl ve nereden mail attın bizide bilgilendirir misin? Gözün aydın bu arada.

Teşekkürler tabiki , fakat biraz erken yazdım sanırım sorunlarımın bittiğine dair.. Ben elin Amerikalısına sitemdeki suspendi kaldırtırıyorum, ayrıca kaldıran şirket bana google dan da zararlı içerik ibaresinin kaldırıldığını ve bu kadar zamandır siteyi incelemedikleri için özür dilediklerini söylüyor fakat bizim TÜRK Firmamız isimtescil diyorki suspend kaldırma işlemini bizden yapmadığınız için açmıyoruz Bize göre hala suspendli... ve PANELE kilit koymuşlar domaini yönetemiyorum.. Transfer ediyorum artık başka bir yere tek çare bu sanırım.

Açtırmak içinse StopBadware.org - Search Badware Website Clearinghouse linkinde karşına çıkan yere sitenizi yazıp devam edin. Sitenizi suspendliyse hemen bulur, bulduğu yazının üstünü tıklayın. Karşınıza açılan sayfada "Im te owner of this site" bölümündeki "Ask StopBadware to review your site" yazan yeri tıklayın. Çıkan forumu doldurun isim ,mail ve alt bölümede siteniz hakkında bir kaç kelime ingilizce açıklayıcı bir şekilde sitede virüs olmadığını belirtin yeterli.. Forum içersindede ingilizce bir diyalog var onuda kullanabilirsiniz ama şu anda bulamadım linkini. Umarım yardımı olur, isimtescil gibi akbabaların elindeki arkadaşlara