CrimaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım Herşey Kağıt Üzerinde Değil Bu İşlerin.Sizde Bir Şirket Takımısınız Bunu Unutmayın.Sizin Voleybol Takımınız Varsa DYO Sayesinde.Basketbol Takımınız Varsa Pınar Sayesinde.Bizden Bi Farkınız Yok Sizinde.Tamam Aliağa'nın Hakları Alındı.Ama İsmi Alınmadı.Onlar Zaten Kapanacaktı.Anlaşma Sağlandı ve 3.Lig'deki Yeri Alındı.Kimse Demesin Amatöre Düştünüz Biz Amatör Değiliz Diye.Herşeyi Kanıtlarım Size.Göztepe Amatöre Düştü Ama Sizde Amatörde Oynadınız.Bugün Göztepe Oynar Yarın Siz Öbür Gün Belkide fb veya gs Oynar Buna Kimse Karşı Gelemez.Göztepe Köklü Bir Kulüp İzmir'in En Büyüğü Bunu İnkar Edecek Varsa Araştırsın Sonra Gelsin Desin Göztepe'den Büyük İzmir Kulübü Var Diye.Avrupa'da Oynayın Sonra Gelin Konuşun.Sizin Yapamadığınızı Biz Alttan Gelip Yaparız Bunu Herkes Bilsin.Şimdi Gelelim Şirket Olayına.Sizin Arkanızda Pınar Olmasa Bu Sene Değil Şampiyonluğa İlk 10'a Zor Oynarsınız ki Oynıyamıcaksınızda.1 Lig Düşseniz Sizinde Haliniz Bizim Gibi Olcak.Merak Etmeyin Herkesin Bedduası Bir Gün Tutar.Göztepe Gibi Amatörde 15.000 Kişi İzliyecekmi Maçlarını ksknin Acaba.Bugün Sizin Yandaşınız Olan İzvak-vak-vakta Bir Haber Okudum.Şirkete Bağlı Olduğunuzun Kanıtıdır Bu.Başkanınız Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkanına Benden Memnun Değilseniz Görevimden İstifa Edeyim Demiş.Bu Ne Oluyor Sizi Kim Yönetiyor Başkanınız mı? Yoksa Yaşar Holding mi ? Boş Kefeden Sallamayı Çok Seversiniz Siz.Hadi Şimdide Altınbaş Sizi Aldı Şirket Takımısınız Desenize.Kendi Tarihinize Bakın ve Sonra Gelip Bize Laf Atmaya Çalışın.GÖZTEPE İZMİR'İN EN BÜYÜĞÜDÜR.BU HAFTA BUNUDA HERKES ÖĞRENDİ...
olacak edeceklerle konuşmayın arkadaşım. Olduğu zaman konuşun lütfen. Bukadar çok tahmin meraklısıysanız iddia oynayabilirsiniz. Şöyle olursa düşeceksiniz. Bizim ahımız tutacak kesin düşersiniz bizim ahımız kuvvetlidir gibi yaklaşımlar gerçekçi dğeil

FLetcher adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her şey görülecektir, rahat olun...
o zaman kralksk nickiyle dolaşacak mısın bakalım... Takımına ne kadar bağlısın göreceğiz...
Amatörde bile sizden fazla taraftar önünce oynadık, Aslanız evet!
İzmir'in agası biziz, EVET!
3 senedir bu foruma üyeyim, 23 yaşındayım internet geçmişim de 10 senenin üzernde. kendimi bildim bileli nicklerimin sonuna ksk eklerim. B kategorisinde oynadığımız yılda gururla formamı giyip sokağa çıktım, göztepeye 5 tane attığımız günde aynı şekilde. Bir üstteki arkadaşa dediğim gibi lütfen bahsettiğiniz tahminleriniz tutarsa gelin yazın buraya. Fakat şöyle olacak böyle olacak diye tahmin yürütürseniz inandırıcılığınızı kaybedersiniz.

Çok uzadı bu konu daha önceki mesajlarımda söylediğim gibi konu Karşıyaka-Kasımpaşa maçı iken neden göztepe büyük, haha izmirin en büyüğü biziz gibi triplere girdiniz anlam veremedim. Tamam çıkamamamıza sevindniz ama siz bizden üst ligde değilsiniz sonuçta

Neyse dediğim gibi daha fazla uzayınca saçma bir tartışma halini alacak