spuls adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet bende bir örnek swf dosyası alabilirmiyim, incelemek isterim çözebilirsek belirtirim, çözemezsekte onaylamış oluruz
en yakın zamanda ornek swf leri pm olarak istiyen arkadaşlara atacağım

İdda etmekle kalırsın diyen arkadaş için de şunu diyebilirm;

hayatta hiç birşeyin garantisi yok çok genel bir felsefe olmuş maalesef. Teknik bir konudan bahsediyoruz.Belli sistemlerde belli kuralları taşları kendinize göre değiştirirseniz endustriyel ticari çözümler tabiki bunları çözemezler. Bu da "kırılamayan" sistem anlamına gelir yoksa burda başka bir anlam belirtmedim . Deneyip görecekseniz.
Zaten ben bir mucize sunuyorum demiyorum. elbet bir gün bu sisteminde belli bir çözümü çıkabilir. Tabi sistemim ticari genel bir otomasyona dönüştürlürse.
Şuan için manuel tüm basamakları bu nedenle biraz zahmetli ama sonucu iyi olan bir sistem .

Ek not: Ayrıca tabiki denemenizi ve sistemin eksik yanlarını öğrenmek ve hatta çözülemiyor dediğim sistemin çözulup cozulemedigini gormek için güzel bir fırsat olacak benim için . Sizden ricam bunu bir arge projesi olarak görüp lütfen bilgi sınırları dışında yorumlar yapmadan aşağılayıcı ifadeler kullanmadan görüşlerinizi belirtmeniz. Şimdiden olabilecek gereksiz yorumlar için nacizane bir ikazım bu.