K_E_M_O adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende katıldım..

CepTema.Org | Nokia N95, N73, Süpernova, 6500 Slide, 5200, 6300, Sony Ericsson, k790, w810, iphone, Blackberry, Tema, Duvar Kağıdı, Oyun, Program

ve

Bir Mühendis Adayının Web Günlüğü...

yavaş yavaş eklerim artık kullanıcı adım orada da K_E_M_O

Bu arada resimlerin boyutu çok ufalıyor onların boyutlarını biraz daha büyütseniz sanki daha iyi olur bazıları hiç görünmüyor neredeyse..
hayırlı olsun

sahadantv adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@menes

benim dizi-film izletme sitem var.Hergün siteme bir ton dizi ya da film giriyorum.Doğal olarak bunların capsleri yada görüntü resimleri var.Ben bu resimleri hostumda barındırmıyorum.imageshack.us diye yabancı bir sitede barındırıyorum.Konunu daha yeni gördüm..Ama para kazanmak için 2 farklı site demişsiniz ve bunlardan biri forum olacak demişsiniz.Benim bir tane dizi film izleme sitem var.Onun yerine 50 resim ve sitemde 20 farklı url de göstersem yada 100 resim 10 farklı urlde göstersem olur mu ? Bence bunu iyi düşünün.Çünkü dizi film sitesi olduğundan resim yükliyeceğim.Yani 2 site yerine bunlardan birini iki katına çıkarsak olur mu?
site adresinizi gönderir misiniz ?

utku1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimde tekrar bir sorum olacak
1 forum ve wp yerine 2 foruma eklesek kabulmüdür?
tabiki olabilir minumum 1 forum olarak belirlenmişti, isterseniz 10 ayrı forumdada paylaşabilirsiniz
Katılımlarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz arkadaşlar.