Arkadaşlar "xTROxTRO" arkadaşla anlaşmıştık.Ben lugesoftun paralı scriptini kullanıyorum.Buna 250 lira ve bir ton host parası veriyorum.Masraf yapıyorum.Bu botuda geçici süre için (bir iki hafta meşgulüm) yaptırıyorum.Bu aralar iframe virüsü vs vs moda olduğundan ve araya reklam kodu sokuşturup bu kadar para verip harcama yaptığım scripti çökertmemesi için "lugesoft" arkadaş kontrol ettireyim dedim.Adama dedim "lugesoft" burda bilinen biri ayrıca adamın 75 liralık botla scriptle işi olmaz (bnde kendisini şahsen tanımıyorum).Adam olmaz dedi ben scripti kimseye göstermem dedi.Bu adamın 50 mesajı 1 itrader ve bir repi var.Dedim adama tamam önce ben senin botunu alacağım sonra kontrol edeceğim diye.Adam başladı küfüre.Gerekenin yapılmasını istiyorum.Bu adama bana hiç güven vermedi.Bunlarda msn kayıtlar

küfürlü ifadeler var ondan direk yapıştırmıyorum..)msndeki Şafak D. T. o oluyor..
ORJİNAL HALİNİ İSTEYEN MOD ARKADAŞA GÖNDERİRİM.İÇİNDE BAZI SİTELER İÇİN BİLGİ İÇERİYOR.ORALARI "ÖZEL" OLARAK GEÇTİM.ONDAN ORJİNAL HALİNİ KOYMUYORUM.KÜFÜRLÜ YERLERİ ELİMDEN GELİNCE EDİTLEDİM.KARAR SİZİN
GEREKLİ ŞİKAYET YAPILDI.KONUYU BUNUNLA İLGİLİ KİRLETMİYECEĞİM..
Edit:script alındı..Konu kilitlenebilir..