Nazarweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nerdeyse tüm veri merkezleri kampanya yaparken kampanya şartlarının sadece yeni müşteri ya da sunucu için geçerli olacağını söyler. bu sebeple daha önce almış olduğunuz sunucunuz kampanyaya dahil olmaz.
harici konularda yardımcı olabilirim ( almanya ya da amerika lokasyon sunucularda)
Cumali Bey,
beni hatırlamadınız.
sizden farklı dönemlerde fdc server için 2 kez hizmet aldım.Sizin evlilik telaşınız olduğu dönemlerde bile 24 saat cep telefon ile yardımcı olduğunuzu ve fdcserverdan tüm kampanyalardan sayenizde faydalandırıldığımı hatırlatsam,size bir fikir vermiş olurmuyum?(bosanma.org)

Ben kendimi bu konuda tüketici gibi görüyorum,faydalandığım hizmete ilişkin ödeme aylık ve bi bakıyorum ben o ay içn 100 ödüyorsam, yeni kullanıcı 75 veya 60 ödüyor.Ben bir indirimden kampanyadan yararlanmadan bu hizmeti almışım,kötü bir tüketici değilim ki size aylık ödemelerimide yapmış.Benim diğer müşterilerden daha fazla aynı hizmete ödeme yapmamı bu genel* kampanyalar gerektir mi?Herkese(yeni Müşteri) yapılan neden bana yapılıyor? Aldığım hizmet aylık...?
Sizden aldığım hizmet ve anlayış içinde ayrıca teşekkür ederim.