werdas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son günlerde moda oldu bende deneyim dedim.
sunucu ihtiyacım var...
-Full Managed olacak(lafta değil gerçekten teklif veren firmalardan maximum ticketlara cevap verecekleri süreyi belirtmelerini istiyorum)
-firmanın sitesi istisnalar dışında çalışıyor olması gerek.
-2-5 tb bw yeterli full duplex 100
- minumum 2-4 gb ram
-en az 160 gb hd
-yurtdışı lokasyon mümkünse usa
-ek ücretlendirme bedelleri belirtilecek(ram,cpanel,directadmin)
-daha sonra yapılacak genel(özel demiyorum.)kampanyalardan yararlanma hakkı(bu nedenle 2 sağlam,sorunsuz, amatör ruhlu firmamdan ayrıldım.)
bu hizmetler karşılığında düzenli ödeme,hizmet iptali halinde en az 1 hafta önceden bildirimi,*****,***** içerik olmama garantisi verebilirim.

Dedicated ( CentOS 5.2 & WHM / cPanel ) - DS1CC-özel

Cpu : Intel Core2 Quad 6600 4 çekirdek
Ram : 4 GB (4096 MB)
Hdd : 250 GB
Trafik : 10 mbit direk bağlantı / Ay
Panel : WHM / cPanel
IP Adresi : 1 Adet

Pakette yer alan lisanslar ücrete dahildir.

Fatura Kesim Döngüsü: $450.00 USD Aylık

msn@egedatacenter.net

EgeDataCenter olarak bizler en yüksek teknolojiyi, en profesyonel ekiple 7x24 uygulamaktayız EGEDATACENTER, Türk Telekom 1 GBT kapasiteli Metro Ethernet (Fiber Optik, 2/6 Ribbons) bağlantısı ile bünyesindeki mevcut Hosting,vps ve dedicadet hizmetlerini yürütmektedir.
EgeDataCenter bünyesinde barınan internet siteleri ve sunucular %99,9 Uptime 'mı garantilemektedir. Sunucunuz yüksek hız ve güvenlikle barındırılacağından emin olabilirisiniz.
Destek taleplerine yoğunluğa göre değişen ancak ortalama hafta içi 10 -30 dk. lık pazar günleri 1-2 saat gibi sürede cevap verilmektedir. Bu konuda müşteri yorumlarını sitemizin ana sayfasında kaynakları ile birlikte inceleyebilirsiniz.

EGEDATACENTER.NET
FMA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SAN.TİC.LTD.ŞTİ.
Adres Hürriyet Bulvarı 1362 Sokak Çamyamaç İş Hanı No:45 Kat:8 (35230) Çankaya / İZMİR
Telefon (0232) 425 19 60 (pbx)
Faks (0232) 425 47 57
E-Posta info@egedatacenter.net
T.C. Telekomünikasyon Kurumu Yer Sağlayıcı Faaliyet Belgesi YS-374

EgeDataCenter.NET | İzmir Web & Hosting Merkezi | izmir hosting web hosting hosting web hosting izmir