fu4t adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dün serkay ile konustum gece soyledigine gore xxxxbom sitesi videolari cektigimiz site onu satmıs simdi adam reklam koyuyormu diyormus mıllet benım band dan harciyor bedavaya ben neden reklam koymayayim webloader benım umrumda olmaz diyor bot calısıyor script calısıyor site sahibi ile sorununuz diyor yani madur kalıyoruz biz burda ama onlara gore kımsenin bir maduriyeti yokmus hersey karsılıklıymıs
bu konu webloader i yıpratir onada soyledim ama

evet bende buna bir acıklama getırıyım dun ben serkay ıle gorsutugumde aynı seylerı banada doledı bu sekıdle ve ben fırmayı aradım fırmadakı yetkılılerının bana soledı şudur ben serkaya deneme amaclı reklam verdım egerkı reklamı beyenırsem devam edecegım dedıgını soyledı bana sımdı bu serkaydamı var sorun fırmadamı ben fırmaya gereklı seylerı soyeledım bu reklam yuzunden cok kısının madur durumda oldugunu anlattım onlarda anlayıslı bır şekılde karsıladılar hıc bır sekılde o sıte satılmadı arkadaslar ve reklam alan fırmayıda ben cok ıyı tanıyan bırıyımdır. egerkı sattıgına dair serkay begle gostersın o zaman bızde ınanalım ama satma olayı yok..