Bu bot sayesinden bazı dizi sitelerindeki dizileri bölümlerini kolaylıkla siteme eklemek istiyorum.Zaten onlarda yahoo video,sevenload gibi sitelerden embed ile ekliyorum.Aslında tam istediğimde bot değil.Size şöyle anlatayım...
Şimdi bir script düşünün.Öncelikle bu scriptin açılması için şifre soracak.Ben şifreyi gireceğim.sonraki adımda bana hangi siteden bölüm eklemek istediğimi sorcak .(hangi sitelerin olduğu aşağıda yazıyor.)Ben bir tanesini seçeceğim.Sonradan bana o sitedeki dizi isimlerini listeleyecek.Ben ordan mesela "adanalı" yı seçeceğim.Bana adanalı ile ilgili o sitedei tüm videoları gösterecek.Ve yanında mesela "adanalı 12. bölüm" hemen sağ tarafın da da artık hangi video sitesinden eklediysen embed kodu olacak.Tüm işlem bu kadar.Yani onu siteye yada başka bir yere eklemiyecek.Ben ordaki embed kodunu alıp siteme ekliyeceğim.Benim amacım embed kodlarına kolay bir şekilde ulaşmaktır.Bazı dizi sitelerinde(hemen hemen hepsinde) dizi kısımlara ayrılıyor.Mesela "adanalı 12. bölüm 1. kısım" gibi.Ben adanalı 12. bölüme grince kısımlarınıda göstermeli.Ve o kısımlara ait embed kodlarınıda.Zaten bu sitelerde bu embed kodları sitede hem aynı satırlarda oluyor..
Yani siteme entegre etmiyeceğim.Ya da bu script ya da bot her neyse bir şeyi kaydetmicek sadece bana embed kodlarını gösterecek..
Video çekmesini istediğim siteler:
site isimleri pm ile verilecektir..
tekliflerinizi bekliyorum.Tasarım masarım istemiyorum.Beyaz sayfa üstüne yapın gitsin.
Edit: Başlık yanlış açılmıştır."lugesoft" scriptine demişim ama sonradan istediğim şeyi değiştirdim..