Neden okula gittim ?

Aslında gitmeye de bilirdim.Gitmek için can attığım söylenemez.Bir nevi bağışıklık kazanmıştım okumaya.İlkokul-ortaokul-lise-üniversite-hatta her çiçekten bal alayım diye yüksek okul.

Sırf okumuş olmak için gittim okula.Maksat dostlar üniversitede görsün.Bana hiçbir faydası olmadı hayatta diplomalarımı bile almadım tenezzül edip de.Bilmem nerdedierler şimdi garipler.Umrumda da değiller.

Şimdiki aklım olsaydı kesinlikle ve kesinlikle o bölümleri okumazdım.Giderdim psikoloji okurdum,sosyoloji ya da sosyal antropoloji.Araştırmacı soruşturmacı kovuşturmacı kişiliğime uygun bişiler okur da en azından hobi olsun diye uygulardım aile arasında sağda solda

Her ne kadar yazmayı ve okumayı çok sevsem de becersem de bana uygun değildi o bölüm.Birkaç beden büyük kaldı üzerime oturmadı.Zaten çok da kolaydı.Okuduk bitti.Ailem dedi madem onu okudun git bi de şunu oku.Hee tamam hay hay dedim gittim onu da okudum.Şimdi biri çıksa git şunu da oku dese sanırım bu durum bende otomatiğe bağlandı gider onu da okurum

Toplum içinde son derece homojen bir yapıdayım.Keşke bu kadar çözünmeseydim dediğim oluyor ama o zaman da heterojen olup çok göze batmak vardı.Bırakalım dağınık kalsın böylesi daha güzel.Eridik, bittik kaybolduk.Herkes gibi olduk.Sıradan,basit,herkes gibi,herkesle aynı fikirde,herkes nereye giderse oraya gider bi biçimde...

Siz siz olun,gerçekten hayatınız için faydalı olacak bir konu üzerine eğitim alın.Böyle mezun olduktan sonra turistik bir geziden dönüyormuş gibi dönmeyin evinize.Fotoğraflar anılar güzel hoş da soruyorlar adama, ee delüanlı şimdi sen ne oldun