Hayırlı satışlar diyerek başlayayım yazıma sonrasında ise sandbox konusunda bende güveniyorum oldukca sağlam sitedir. Bu arkadaşı tanımıyorum kesinlikle. Deryabaykalcom.blogcu.com sitesini ben açmıştım pr güncellemesine az bi zaman kalmıştıkı istemeye istemeye satmak zorunda kaldım. Pr güncellendikten sonra değeri 3 oldu bir kez daha ah ah dediğim günler olmuştu..
Alacak kişi link satışı yapabilir ordan kazanc elde edebilir. Ayrıca blogcu'dan anlayan biri olduktan sonra daha hoş bir tema kullanarak bu hitle daha iyi kazanç sağlayabilir.
şuanda 200-300 arasında tekil hit alan örgü dantel içerikli blogcu sitemden günlük 1-1.5 usd kazanıyorum adsense ile..
Ayrıca belirtmek isterimki bu yazımı alacak kişilere bilgi bakımından fikir sahibi olsunlar diye yazma gereği duydum..
Tekrardan hayırlı satışlar.
iyi dileklerin için teşekürler.
siteyi satmamın diğer nedenide 1500-2000 hitli siteden geliri çok az kazanmam
bitürlü geliri arttıramadım.bi ara günde 3.dolar kazandım.ondan sonra aç gözlülük yaptım(salaklık) tema ve reklam yerleşimleriyle oynadım.şimdi bir dolar yada 1,50 dolar kazanıyorum.
reklam yerleşimi konusunda yardımcı olurmsunu acaba.
msn:mehmet_karadag_1991@hotmail.com
bu hite günde 5 dolar kazanmam lazım heralde
şimdiden teşekürler.
öteki mesajı yazan TheBlackOUT arkadaşıma da.hocam daha az bi fiyata satmayı düşünmüyorum eğerki satarsam.ilgine teşekürler
günde 4,5 dolar kazandırcak tema ayarını ve reklam yerleşimini yaparsam satmam zaten.
Spok3 arkdaşım msnden görüşesiye kadar satışı durdurmaya karar verdim.