cezzaa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nefsine hakım olmazsan elinde sonunda ortaya çıkar bu yaptıkların.He diceksın ki kım bilicek kım duyucak.Ama elbet karşına çıkar yani.Bu yaptıgın davranışlar onu pek hakettiğini göstermıyor.Tum bunları nasıl sen yaptıysan aynısını karsı cınsınde sana yaptıgını dusun ve nasıl bir hal alacagını tahmın et ve kısa surede afedersın kendını terbiye et.
Ahh ahh işte o aklıma geliyor aynısını o yaparsa ne olur... Önemli değil dostum diyebilirsin - replere rep to rep bile yapmayacagım gelirse...

sogukkanli56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer gerçekten seviyorsan yaptığın şey doğru değil.Ki zaten sende bunun farkındasın ama kendine hakim olamıyosun.Bunu çözmenin bir yoluda şudur : aynı şeyin onun yaptığını düşün artık gerisi sana kalmış.
Aynı şeyi düşünüyorum ancak böyle birşey yapmayacağına adım gibi eminim neden dersen zaten evden çıkmaya fırsatı bile olmuyor babası polis emekli çok sert bi adam hani bakkala bile zor gönderiyor. Onun dışında dışarı cıktıgı takdirde hep birlikteyiz... Ve bende bundan cesaret alarak yapıyorum yani onun aynısını bana yapacağını düşünmeye pek fırsat olmuyor...