Benim için maxigeyiğe gereksiz bir konu açıp istediği cevapları alamayan birisi sonra kalkıp paylaşım yapmak suç ya tarzında agresif ve r10 formatına uymayan bir tavırla konusunu editleyip ondan sonra "kilitlensin" şeklinde bir konuyu rapor ediyorsa bu BAN SEBEBİDİR.Aksini isteyen istediği şekilde idda edebilir arkasında durabilir.Moderatör bir banı atıyorsa bunun maksadı mutlaka vardır.Atılan bu ban sizin o konudaki genel agresif tavırınız ve bunun rapor açıklamasına yansımasıdır.(Kaldıki bu agresifliğiniz bu birgünlük ban sonucu yazdığınız uzunca yazılardanda ortaya çıkmaktadır).Modlar üyeleri 1 günlük banlıyorsa bu UYARI AMAÇLIDIR.bu uyarının maksadı forumda bundan sonraki davranışlarınızda daha sakin ve naif davranmanız yönündedir.Aksi taktirde daha uzun süreler banlanabilirsinir şeklindedir.Ayrıca o konuyu kitlememdeki sebep bireysel tartışmaların devam etmesini engelleyerek sizin banlanmanızı önlemektir.bir süre sonra silinebilir demekte sizi rencide etmemek ve cevap hakkı doğacak durumu ortadan kaldırmaktır.Ancak sizin gözünüzü okadar kin ve nefret bürümüşki herşeyde bir artniyet arıyorsunuz.
Bu 2 gündür gerçekleştirdiğiniz saldırgan tavırlarınızla zaten moderatörün nasılda haklı bir ban attığı ortadadır.Ben sizin gibi 100lerce üye biliyorum boşverin buı işleri.ŞOV YAPIYORSUNUZ.ŞOV.başka birşey değil.Tribünlere oynuyorsunuz.Size cevap hakkı vermiyorum.Foruma girmeme hakkına sahipsiniz.
r10.net bir duruşu olan forumdur.Yönetim kadrosuda bu duruşun eseridir.r10.net bu tip olaylara gereken duruşunu gösterdiği için buradadır.Bundan sonrada bu duruşunu sergileyecektir.Bize kaliteli üyeler lazım.1 günlük ban için forumun huzurunu bu nebze bozan birisi forum açısından tehlikeli bir üyedir.İsteyen gitsin isteyen kalsın herkese saygımız vardır.
Saygılar.