Otopsi sonlanmış, karar verilmiş. Günah keçisi başından beri beklediğim gibi ben olmuşum. Konulardan haberi olmayan arkadaşlar bu https://www.r10.net/sikayetim-var/380...a-misiniz.html ve şu https://www.r10.net/forumda/380951-du...-inceleme.html konuyu inceleyebilirler.

****** adlı üyeden alıntı:
Ne olmuş yani 1 gün banlanmışsanız çokmu mühim.
Bu nasıl bir düşüncedir ? Siz burada ticaret yapmıyor musunuz ? Saçmasapan bir sebepten dolayı bir gün ticaretlerinden uzak kalmak sizi etkilemez mi ?

En ufak olaylardan (TAMAM BEN HAKLIYIM ARTIK İSTEDİĞİM KADAR KONU AÇIP YÖNETİME BEL ALTI VURABİLİRİM TAVRIYLA) konu açan arkadaşlarla 4 yıldır çok sık karşılaşıyorum buda onlardan birisi.
Eğer ki yönetimden bir değil birden çok kişi şikayetçi ise hatayı birazda kendinizde arayın. Atalarımız demiş ki " iğneyi kendine, çuvaldızı başkalarına batır. " Yönetici her zaman haklıdır. Yöneticinin haksız olduğu durumlarda birinci kural geçerlidir felsefenize tamamen hayranım.

Moderatörün sabah açtırdığınız konuyu akşam kitletmeniz için ban atması aslında normalde abartı gibi gözüksede rapor içeriğine bakıyorum " kilitlensin." şimdi böyle bir rapor olurmu ?Moderatörler sizin paralı çalışanlarınız mı ?Modlarında bir canı ve bir psikolojisi var.Forum içerisinde bu işi karşılıksız olarak yapıyorlar Ve bir çok raporla ilgileniyorlar.Forum içerisinde kural uygulamak başlı başına stres sebebi iken daha 1 günü doldurmamış bir konuyu kilitlensin şu yapılsın bu yapılsın deyip bide konu açıklamasına paylaşım yapanda kabahat deyip ondan sonra insiyatif ve anlayışmı bekliyorsunuz?
Moderatörleriniz insanda biz hayvan mıyız ? Sadece moderatörleriniz mi insanlarla uğraşıyor ? " Kilitlensin " demişim, " kilitle ulan " dememişim. Herkeseden aynı inceliği, nezaketi bekleyemezsiniz.

Ayrıca şunuda diyim.Siz çok agresif bir insansınız.Bu rapor ettiğiniz açıklama , editlerken konuya yazdığınız cümle , ve bu 2 açtığınız konuda bu agresif tavırlarınızı çok ciddi bir şekilde ortaya koymuşsunuz.R10 içerisinde bu tavırlarla devam ettiğiniz sürece sadece 1 günlük UYARI mahayetinde banlardan daha üst seviyede banlar alabilirsiniz.Modlar zaten size 1 günlük ban atarken bu olaylarda daha sakin ve dikkatli olmanız için atıyorlar.
Evet agresif bir insanım. Eğer ki böylesine abuk subuk bir nedenden dolayı ben bu forumdan bir gün mahrum bırakılıyorsam ben agresif olmayayımda kim olsun. Hele ki haklı olduğum bir konudan işin başında da belirttiğim gibi güzel Türkçemizin incelikleri ile haksız çıkarılıyorsam benden sakin olmamı mı bekliyorsunuz ?

Konu yoruma kapalıdır.Bir süre sonrada silinebilir.
Her zaman olduğu gibi kendinizce olayı çözdükten sonra kullanıcıya cevap hakkı bırakmadan (daha açık yazayım. Kullanıcıyı insan yerine koymadan.) konuyu kilitliyorsunuz.

Nisan 2007 den beri forumdayım. Yönetimde işini çok iyi yapan arkadaşlar var, bunu inkar etmiyorum. Ancak böyle gereksiz eylemlerde bulunanlarda var. R10'da kimse para ile çalışmıyor, haklısın eyvallah. Ancak adam Allah rızası için çalışıyor diye de paşa olmuyor. İnsanları kendinden küçük görmeye kimsenin hakkı yok.

Bugün böyle beni, yarın başkasını soğutursunuz. " Hadi len foruma girsen ne olur girmesen ne olur " demeyin sakın ola. Bir, bir gidenler bir bakmışsınız dağ olmuş.

Aslında işin sonunda suçlu çıkacağımı çok iyi tahmin ediyordum. Bu tahminim şu https://www.r10.net/1058731159-post8.html mesajımda mevcut. " Umarım hep birlikte şaşırırız. " yazdım fakat her zaman olduğu gibi yine şaşırmadık.

Bu başlıkla ne bir şov ne başka birşey peşindeyim. R10'daki son yazım olduğunu belirtmek istiyorum. Ticaret halinde olduğum kişilerde e-posta adresim var. Bu arkadaşlarla e-posta veya MSN üzerinden görüşelim.

Forumda çok değerli abiler, kardeşler tanıdım. Buradan ayrılmam onlardan da ayrılacağım anlamına gelmez fakat karşılaşayamacaklarımızdan Allah bir kez daha razı olsun.

Allah'a emanetsiniz.

Görüşmek üzere.

Dip not: Konuyu bilerek off topic kategorisine açtım. İsterseniz bunuda kilitleyin.