Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
hocam, birkac noktada dikkatinizi cekeyim,
sadece katilacak arkadaslar cok beklemesin diye bitim süresini özellikle kisa tuttum, pazar aksami 23.59 dedim(gecen pazar)
ve Pazar günü öglen 15.00 civarina dek bir calisma eklenmedigi icin ilgi görmedigini düsünerek müsterimin istegi dogrultusunda iptal ettim.
Yarismayi 10 hazirana kadar uzatip ödülü 50 dolara cikarmayi düsündüm ilk olarak sonra ilgi görmeyecegini düsünüp öylece biraktim.
sonra öm ile bir arkadas calisma yapip bitirdigini söyledi, bakip gerekli düzenlemeleri yapip onun calismasini satin aldim, sadece emek verdigi icin saygida kusur etmedim. anladigima göre sizde emek harcamis birseyler hazirlamissiniz.
yarisma bitim günü bu yukaridaki mesaji yazmis olsaydiniz kendimde yanlis görebilirdim ama aradan 2 gün gecmis(bitim tarihinden).
Herneyse calismanizi iletmeniz icin msn adresimi yolladim. yarisma olarak bakmadan inceleyip ilerde kullanmak üzere ödülün yari rakamina satin alirim uygun görürseniz.
anlayisiniz icin simdiden tesekkür ederim. aldigim kisiyi görmek icin itradelerimi inceleyebilirsiniz. aykut hoca ulasti o calismaya ödülün miktarini verdim.
umarim bundan böyle daha cok ilgi gösterilecek calismalarda görüsürüz tesekkürler