aWaY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir kaç arkadaşlada görüştüm zamanla geliştireceğim bir portal olacak iskelet olarak ben oyun mail vs gibi şeylerinde olacağı için söyledim.
Meblağ konusunda emeğin karsılığıdır. Bu konuda da tabii ki temkinli olacağım ama gercekten de insanların emeğinin karsılığını vereceğim yani ilerde bu projeyi sisteme gecirirsem tabii ki ek olarak bir cok yeni sayfalarda eklenecek önemli olan portal haber zaten spor magazin vs haber ile farklı scriptte değil aynı script kategorisinde yer alacak. 5 k eyvallah ama 10 k başlangıc için cok yüksek bir meblağ olur
Ben mesajda başlangıç verdim ama bir çok şey yapılmış anlamında verdim. 5-10K dememin anlamı ise istekler ve yapılacaklar doğrultusunda temeli atarsın bazı şeyler işlemeye başlar. Buda sana 5-10K dolar arasına çıkar demek istemiştim.

---

Şimdi sen ben bu işte kesin kararlıyım diyorsan eğer seninle detaylı görüşebiliriz. Başlandıç temeli için 3-5 herneyse başlanır ilerde oldukça geliştirilir.

Msn Adresim: msn[at]unpoo.com
Mail Adreslerim: info[at]unpoo.com , unpoomkt[at]gmail.com

iletişim kurarsan eğer buluşma şansımız ve oturup adam gibi görüşme şansımızda olabilir. Bu işlerde zaten msn den anlaştık deyip görüşmek biraz sakıncalı olacaktır.

Görüşmek üzere.