Merhaba arkadaşlar size biraz kendimden ve sevmediğim bir özelliğimden bahsetmek istiyorum okuyanlara ve fikri olanlara şimdiden teşekkürlerimi iletiyorum.
İzmir'liyim 19 yaşındayım ismim Can bir web tasarım şirketinde çalışıyordum (şuan boştayım arıyorum). Neyse kişisel özellikleri geçelim konu o değil . Arkadaşlar benim 1.5 yıldır birlikte olduğum bir kız var ben bunu çok seviyorum yani herşeyim o benim hayatımın anlamı... Oda beni çok seviyor. Seviyeli müthiş bir ilişkimiz var (Allah bozmasın). Buraya kadar herşey tamam. Ben bu kızla çıkarken bu arada bir çok kızla konuştum ettim (kızlarla ilişki yaşamadım yanlıs anlasılmasın burası) sadece konuştum ama belki 20 tane olmuştur teklif eden kız bu süreç içerisinde. Hatta başka türlü teklifler bile geldi yani... Ben bir kaç tanesine kız arkadaşımın olduğunu ve birlikte olamayacağımı söyledim onlarda anlayışla karşıladılar Ancak bazılarında durum böyle olmadı onlara bir kız arkadaşımın olduğunu söyleyemedim Biliyorum bu iğrenç birşey... O kızlarla takıldım ettim bilmiyorum mutlu olduğumu sanıyordum Hatta şuan bile başka bir kızla mesajlaşabiliyorum, 2 günden beri kız arkadaşımla konuşmuyoruz azcık tartıştık bu arayı başka kızla doldurmak istemiyorum ama içimden diğerlerinin attığı mesaja cevap atmak aramalarını açmak geliyor ya ben napçağımı şaşırdım.
Biliyorum çok kötü biriyim, bu davranışlar iğrenç hatta tekno abla görürse kızabilir : Ben kız arkadaşımı o kadar sıkıyorum. Taa ilkokul lise vs 8-9 yıllık normal erkek arkadaşlarıyla bile öyle canımlı cicimli konuşmasını istemezken benim bunları yapmam çok canımı sıkıyor. Ama elimde değil ki... Onun içinde çok üzülüyorum bunlardan habersiz beni deli gibi seviyor bende onu aynı şekilde çok seviyorum ama bu doyumsuzluğum nereye kadar gidicek. Bu kızlar ne zaman bırakıcak. Tüm suç bende mi? Kızlardada suç var mı?
Yoksa bunda kız arkadaşımında payı var mı? Bana yeterli ilgiyi göstermeyerek? Tamam buna cevap vereyim, bana ilgiyi fazlasıyla gösteriyor sanırım tüm suç bende... Bu durumdan kurtulmak için ne yapmalıyım? -Rep vermek serbest...
Okuyupta yorum yapacaklara şimdiden teşekkür ederim... :/