Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım sen kıza mı güvenemiyorsun insanlara mı ?
Kıza güvenemiyorsan bu iş olmaz zaten. İnsanlara güvenemiyorsan yapacağın şey aynı. Sürekli yanında olamayacağına göre burada iş yine kıza güvenmeye bakıyor.
İnsan = dik duruşa, görece gelişmiş bir beyine, soyut düşünme yeteneğine, konuşma (dil kullanma) kabiliyetine, alet kullanma ve üretme becerisine sahip primat türüdür.(kızlarda bu ozellıkler mevcut)

Kız = İnsan ,Teorimi ortaya koyuyorum ve ispatıma geçiyorum.Üstteki tanımla bu ispatımızı yaptık ve bir adım daha ılerı giderek hipotezimi ortaya koyuyorum.İnsana güvenmıyor isen ozaman kız'a(insan)da güvenmemen gerekiyor bu durumda.

Kıskançlık çok kötü birşey.Berbat ötesi bir duygu kişiyi çıkmaza göturuyor.Sen diyorsun ki ben etek gıymesıne ızın vermıyorum oda bunun altında kalmaz sende bunu yapamazsın der.O öyle deyınce sen başka bir şey koyarsın bu sefer o başka bir sey söyler bu boyle süre gider.Sonuc;felakettir. Kıskanmasan neden kıskanmıyorsun der kavga eder,Kıskanırsan nıye bu kadar çok kıskanıyorsun der kavga eder.offf off yani.Düşünce ve duygularını kontrol altına almaktan başka çare yok.Allah yardımcın olsun.