ödeme yaparken kredi kartımdan otomatik çekilsin diye biseçenek vardı onu işaretlemedim kayıt ettilermi bilmiyorum.
dava etseler ne alacakalar kii ben ingiliz vatantandaşı değilim artı ingilterede iptal için boyle bişey konabilirmi 1 ay oncesinden haber vermek gibi. adamlara iyi bi cevap yazmam lazım hemde hukuksal birdillle.
ayrıca bu adamların yaptığı resmen dolandırıcılık ben hizmet almıyorum ama parasını ödüyecem..
Merhabalar : İnsanlari yanlis yonde yonlendirmek hata olur , ortada dolandiricilik felan yok , 5 dk ayirip sozlesme okusaydiniz bunu zaten gorurdunuz ,yada bu tur seyleri hizmet almadan once sormaniz lazim.Ayrica dava size dava acilmasi icin ingiliz vatandasi olmaniz gerekmiyor , buyuk mebla 1 itilaf olsa (ornek veriyorum ogrenmeniz icin) , gerekirse Turkiye de herhangi bir hukuk burosu yetkilendirilir , gene dava yurur (bunla ilgili gerekli yasal duzenlemeler var).Diger sorunuza gelince , gerekirse sirket 2 ay once iptal kurali bile koyabilir , her sirketin kendi "Customer Terms" 'leri vardir , bu kurallar size uygun gelmiyorsa hizmet almazsiniz , eger siz hizmet alirken X 1 kural yok ise , daha sonra eklenmis ise , bunla ilgili hukuksal mucadele edebilirsiniz bunlar ayri konular.
iyi calismalar.