ydkaracan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ödeme yaparken kredi kartımdan otomatik çekilsin diye biseçenek vardı onu işaretlemedim kayıt ettilermi bilmiyorum.
dava etseler ne alacakalar kii ben ingiliz vatantandaşı değilim artı ingilterede iptal için boyle bişey konabilirmi 1 ay oncesinden haber vermek gibi. adamlara iyi bi cevap yazmam lazım hemde hukuksal birdillle.
ayrıca bu adamların yaptığı resmen dolandırıcılık ben hizmet almıyorum ama parasını ödüyecem..

Merhabalar : İnsanlari yanlis yonde yonlendirmek hata olur , ortada dolandiricilik felan yok , 5 dk ayirip sozlesme okusaydiniz bunu zaten gorurdunuz ,yada bu tur seyleri hizmet almadan once sormaniz lazim.Ayrica dava size dava acilmasi icin ingiliz vatandasi olmaniz gerekmiyor , buyuk mebla 1 itilaf olsa (ornek veriyorum ogrenmeniz icin) , gerekirse Turkiye de herhangi bir hukuk burosu yetkilendirilir , gene dava yurur (bunla ilgili gerekli yasal duzenlemeler var).Diger sorunuza gelince , gerekirse sirket 2 ay once iptal kurali bile koyabilir , her sirketin kendi "Customer Terms" 'leri vardir , bu kurallar size uygun gelmiyorsa hizmet almazsiniz , eger siz hizmet alirken X 1 kural yok ise , daha sonra eklenmis ise , bunla ilgili hukuksal mucadele edebilirsiniz bunlar ayri konular.

iyi calismalar.