Kodları engelleyen kodlar demişsiniz. O sizin sorununuz. SOFTREKLAM slpahları çıkıyor ama?
3 günümü yediniz? O kadar tlf açtım Geri dönüşünü yapsaydınız??
Başkalarının POP ile kullanabilirsiniz demiştiniz.! BU SÖZÜNÜNE GÜVENEREKTEN KOYDUM.!
Şimdi haksızmı oldum?
İlk güden beri 3 sefer TLF açtım. 1 sefer geri dönüş yapmadınız. Bu durumu size PM ile bildirdim. Mail yazdım. CVP vermediniz.
Şimdide 20 TL mi sildiniz. (Birde beni haksız çıkartmışsınız. Haksız kazanç diye)
Bu yaptığınız size yakışmadı.
O zaman oraya yazın. (ADTECH pop larını kullananlar bizim popları koymasın diye.)
Pop kullananlar kulansın demişsiniz. Birde haksız kazanç diyorsunuz. Ayıp.!
Web sitenizin kodlaması bizi ilgilendirmemektedir. Size özel mesaj olarak js bazlı dosya gönderilmiştir. O dosyadan kaynaklanan bir sorundan dolayı reklamdor reklamları gözükmemektedir. X firmasınla reklamdor reklamlarını kullanabilirsiniz. Web sitenizde eklemiş olduğunuz kod X kodu değildir. Sabit reklam kodudur. Sabit popup reklam kodunda engelleyen içerik mevcuttur.
Sistemde şu anda sizinle ilgili bir eposta desteği mevcut değildir. Reklamdor firmasını arayan yayıncılara dönmeye çalışıyoruz aşırı yoğunluktan dolayı dönüşüm yapılamamış olabilir. Bu tür durumlarda email desteği almanızı tavsiye edebilirim.