projemi hayata gecirmeye karar verdim fakat burdan bile bir cok arkadas burda yazdirma elinde kalir firmalara yazidir diyor lutfen onerilerinizi bu konu hakkindada bekliyorum bu siteden bir arkadas yazabilecegini soylemisti yazdirmak istiyorumda ama tereddutluyum bu scrip icin gercekten sorumlulugu kabul edecek ve referaslari kuvvetli olan bir muhendise ve yazilimciya yazdiracam bence bu site bu isler icin kurulmus bir site neden bana burda yazdirmayin deniyor onuda anlamis degilim ilgileriniz icin tesekkurler
ucret ve ilginizi konuya veya pm atabilirsiniz
konu: araba.com scripti'ni veya daha gelismisini yazabilme durumunuz varmi, özellikler olumlu cevaplariniz dahilinde gorusulecek
standart ozellikler
1- coklu dil destegi (ayri dil dosyalari)
2 sayfada en az 4 vaya 5 reklam alani her banner alanina istenilen sayida banner ekleme ( her reklam alani icin bannerin kac kez gosterilecegi, otomatik gosterim baslangic ve bitis tarihi. her reklam verene bannerinin kac kez gosterildigi ve tiklandigi kisisel istatistikler.
3- admin ve moderator icin ayri özellikler ve yonetim paneli
4-admin panelden copyrigth eklenmesi
5-seo ve php,mysql,ajax,apache, enaz 128 ssl
6-uyeler bazi bolum ve kategoriler ve oto galeri sahipleri icin istenildigi zaman icin kredikarti, paypal ve mail order öelligini acmak
7-uyeler ile chat
8- resim ve video ekleme ve en onemli video portallarinin embed kodlarini kabul etmesi
9-krik link suresi gecmis mesajlarin ve calismayan mesajlarin tespiti dedektor
10- mesaj veya konunun gsoterim ve bitis tarihinin belirlenmesi
11- gelistirilmeye acik