Geçen yıl internettescil.com firmasından iki domain iki de hosting aldım, daha sonra almış olduğum hostinge sığmadığım (aylık trafik 7 gb idi) ve daha yüksek paketleri bana çok pahalı geldiği için alanadi.com.tr firmasından reseller alarak sitelerimi yeni hostinge taşıdım (ben ellemedim yeni şirket taşıdı). Yakın zamanda domainimin süresi dolacak, internettescil.de kayıtlı olan domaini de hosting hizmeti aldığım şirkete transfer edeyim de tek yerden yürüsün dedim, internettescil.com dan transfer keyini aldım, yeni firmaya girdim, ücreti ödedim ama daha sonra transfer sırasında hata oluştu. "Transfer Error: The domain hazinem.net is registered by Directi Internet Solutions Pvt. Ltd. d/b/a PublicDomainRegistry.com as a Registrar. Can't execute a Transfer request for this Domain.". Yeni firma, benden bu domain için myorderbox.com girişlerini istedi, ben de doğal olarak internettescil.com dan istedim, ticket açtım, cevap gelmeyince tickete iki kez cevap yazdım, mail attım ama tık yok, halbuki daha birkaç gün önce bir yıl önce parasını peşinen verdiğim ama hiç kullanmadığım hosting boşa yer kaplamasın silebilirsiniz dediğimde jet hızıyla ilgilenmişler ve 30 saniyede hostingimi silmişlerdi. Bu şirkete bana göre çok miktarda para verdim ama almış olduğum hostingleri neredeyse hiç kullanmadım, çünkü kısa zamanda aylık trafiğe sığmaz oldum. Benden aldıkları para karşılığında vermedikleri hizmete karşılık olarak bu konuda yardımcı olmalarını isterdim doğrusu. İşine gelen konularda jet hızıyla destek veriyorlar, işine gelmeyenlerde üç maymunu oynuyorlar. Hakkım varsa haram olsun!