Tipik Türk erkeği.
250gramı bulunca dostunu, kankasını, yarın birgün babasını satar.
arkadaşlar bir sorunum var rica etsem yardımcı olurmusunuz
sorunum şu ;
çok sevdiğim bir kız arkadaşım var ve 4.yıldır beraber yiyip içtiğimiz bir arkadaşım var(erkek). ben kız arkadaşımla tanışmadan önce , dostum olarak tabir ettiğim kişi kıza resmen asılıyodu yani kıza kötü gözle bakıyodu ve bana bunu birkaçkez dile getirmişti ve ben o kızla tanıştıktan sonra ister istemez kızı çok sevemeye başladım ve kıza çıkma teklif ettim oda kabul etti. kıza çıkma teklif eder etmez ilk isteğim dostum olarak tabir ettiğim kişiden uzak durması oldu , yani dedimki mümkünsü selam bile verme kız arkadaşım bana ilk önce tamam dedi fakat ertesi gün okula gittim herşey eskisi gibi yani kız dostum olarak tabir ettiğim kişisel azda olsa konuşmaya devam ediyo bende bugun daha fazla dayanamadım ve dostum olarak tabir ettiğim kişinin düşündüklerini ve bana dediklerini olduğu gibi kıza söyledim ve uzak dur diye uyardım , artık kız dostum olarak tabir ettiğim çocukla hiç konuşmuyo fakat dostum olarak tabir ettiğim kişi sık sık ona bişeler sorup konuşmaya çalışıyor , şimdi benim ne yapmam lazım , dostum olarak tabir ettiğim kişiyi kızla konuşmaması konusunda nasıl uyarıcam yada uyarmak yerine direk girişimmi