muratdan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fiyatlar iyide dendiği gibi TR içerik ani kapanma sebebi yaratırmı
Hayir Ani kapatma diye bir sey yok, olamaz. biz tamamiyle bunun garantisini veriyoruz ayni zamanda, bizimle iletisime gecerseniz size bizden hizmet alan kullanan bir cok referans gosterebiliriz 2007 yilindan bu gune..

lost42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yok artık, gerçekten öyleyse çok saçma, Türkiye'ye satmıyorlar sunucu fakat Türkiye'de olmayan biri de Türkçe içerikli site açabilir.
Kesinlikle haklisiniz, boyle bir sacmalik yok bu tamamiyle bizden haric illegal yonden ovh dan sunucu alip 3 5 euro kazanmak icin bir cok kisiyi riske atmis profesyonel olmayan kisilerin, sunuculari kapandiginda musterilerine soyledikleri bir savunma mekanizmasi olmustur. bu sebepten dolayi : Turkiyedeki musteri kitlesinin beyninde yer etmistir. Sizinlede gorusebilir gerekli referanslarimizi iletebiliriz. Lutfen msn skype veya telefon gibi iletisim kurup sormak istediklerinizi sorunuz

Said Tuncbilek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
OVH, sadece kendi şubesi bulunmayan ülkelere sunucu satmıyor diye biliyorum. Özellikle Türklere satmama diye birşey yok.
Haklisiniz, Bu ovh firmasinin prensibidir, hangi ulkeye hizmet edecek ise o ulkede destek birimi ve o ulkenin vergi usulune uygun sirketlesmesi gerektigi ovh firmasinin yonetim kurulunca aldigi bir karardir.

SinanTerzi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye'ye direk satışları yok. Aracıların satış yaptığı ülkelere karışcaklarını sanmıyorum. Ödeme sorunları olduğundan dolayı Türkiye'ye satış yapılmıyor diye biliyorum.

Turkiyeye direk satislari yok olmamasinin sebebide Said Tunc bilek beyefendiye yazdigim sebepleri icermektedir.

By.AdSL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belçika'dan alınıyor sunucular Emrah aracılığı ile TÜRKİYE'ye satılıyor...
Ben şahit oldum birçok TV-RADYO yayını yapan sunucuları var...
Tesekkur ederim Emre,

Butun sormak istediklerinizi yanitlayabilecek gerektiginde referans kanit lari ile birlikte linklerle referans gosterebilecek birileri var... lutfen cekinmeden herkez istedigini sorabilir, sunucu satin almasi almamasi muhim degil,

msn : support@sundedicated.com

adres ve telefon bilgilerimiz web sitemizde mevcuttur.

http://www.sundedicated.com

Saygilarimla
Emrah Arslan