TTnet e dikkat etmek lazım. Ticaret olayını onlarda hesabına göre yapıyor. İnternet bağlantım 1 aydan daha fazla Limitli kullanıyorum, doğru dürüst dosya indirme, video izleme gibi işlemlerim olmadığı halde limit aşımı yapıp sınırsız ücretinden daha fazla ödüyorum. Bir de modeme bakıyorum Hız ile ilgili bölüme (ek olarak posta da ekledim) Downstream değeri 1024(Kbps.) Upstream değeri ise 64(Kbps.). Yani dosya indir ama bir yerlere dosya gönderme diyor sevgili TTNET. Acaba çaktırmadan 256 olması gereken Downsteam değerini aşağı mı aldı diye faturaya bakıyorum. faturada hala 256 Kbps görünüyo. Sözde denetleme kurumu bunları denetliyo. Daha önceki yıl da sabit ip için fazladan fatura göndermişti. Yanlışlık olmuş, önümüzdeki ay herkesin faturasından düşülecek dendi ama yerine getirilmedi. Süper ADSL(32 Mbps) upload hızını da (1 Mbps) olarak belirledi. Biliyorsunuz download hızı 4 Mbps olan tarifenin upload hızı da 1 Mbps. Kısaca Çaktırmadan insanları kandırmaya çalışan bir zihniyet ile çalışıyo. 3G Teknolojisi ne getirir bilmiyorum. Eğer basında anlatıldığı gibi olursa ADSL olayını tamamen iptal etmeyi düşünüyorum.