1-DirectAdmin in file manager ı kullanışlı değil.Ayrıca aysima serverlarda file managerlarda 10mb dosya başı limit var.filemanager standart ftp den hızlıdır genelde cpanelde filemanager kullanırım ssh açık olmadığı durumlarda.tabi server admini free host muamelesi yapıp upload limitleri 10mb a çekmediyse.

* 10mb olsun diye özel bir ayar yapmadık. Büyük ihtimal de default gelen bir değerdir.
2-directadminin genel arayüzü pek kullanıcı dostu değil yada uzun zamandır
cpanel in mükemmel arayüzüne alışmış olmamdandır.

* zaten belirtmiştim kişisel beğeniler değişir diye.
3-lxadmini inceledim bence cpanel e alternatif olabilecek kabiliyette ama hosting sahipleri lighthttp yi mazeret edinip kullanmıyorlar apache desteği olduğu halde.
* Konumuzla hiçbir alakası yok ama yine de belirteyim vps müşterilerimize lxadmin vermiştik. Gayet iyi bir panel.
4-meselenin para olmadığını söyleyen hostingci arkadaşlardan paraya kıyıp litespeedli serverlar bekliyoruz.
* Tüm sunucularımızda zaten Litespeed var. Başkaları için yazdınız sanırım.
5-server info lar panellerinizde bloklu p3 pc demi host ediliyorum bilmiyorum.en azından loadlar görünürse host sahipleri cpu yükü getiren işlemler için saat ayrımı yapabilirler.
* p3 olduğundan şüphelendiğiniz firma ile zaten çalışmayın. Cpu limitini geçecek iş yapıyorsa zaten her firma gibi suspend edilir.
5-Yapmaaa Centosla cpanel olmazmış piyasadaki hostların %90 ı Centos üstünde cpanel kullanıyor.Büyük Firmalar dahil.
* Bu centos+cpanel kullanmama nedenini halen anlayamamışsınız. Bu limitlerde bu fiyata satış yapıp makinenin güçlü olması için centos + cpanel kullanmayız diyoruz biz. Centos un saldırılarda çok çerez bir işletim sistemi olduğunu az çok bilmen lazım bunları bildiğine göre. Kernel derlenmiş olsa bile debian ya da freebsd gibi kaliteli olabilir mi sence ? Aynı şekilde pek çok firmanın da cpanel kullanmadığını iyi bilmen lazım.

Bu konuya son yazımdı bu. Uzatıp dallandırmaya gerek yok. Müşterilerimiz memnunki onca kişi bu panelle reseller ve hosting kullanıyor bizde. Cpanel isteyen zaten almaz ve sıkıntıda çekmez. Sitemizde de özellikle kalın harflerle Türkçe Directadmin yazdığımıza göre de bu bir problem değil.

Eğer yazışmak istediğin ya da bizle alakalı merak ettiğin bir şey olursa p.m ile atarsan sevinirim. Konu yoldan çıkmasın iyice.