Kurulkum zip dosyasının içinde beni oku txt dosyasında mevcuttur
Ama Burayada Yazayım

-+-+-+-+-+-+-+-AKCAENISUPLOAD-+-+-+-+-+-+-+-

AKCAENISUPLOAD; RapidShare MegaUpload paylaşım sistemleri gibi bir paylaşım sistemidir
Kurulumu yok desem yalan olur ama çok zor ve uzunda değil.config.php,zd.php,ayarver.php dosyasını
NotPad de(not defteri)açın ve ordaki ayarları yapın.Zaten ordaki yazılar sayesinde
Herşeyi yaparsınız zaten.Gelelim "Tema" kurulumuna.Burda yapacağımız Tek şey
Tema klasöründeki leri ana dizine kopyala."Değiştirilsin mi" diye sorarsa evet deyin
Birde config.php de ilk başta site url si vardır.Oraya
Scripti nereye yüklediyseniz oranın adresini verin.

---=ÖZELLİKLERİ=---
1.Hızlı şekilde upload[Bu Yavaşlayabilirde.Yavaşlarsa Hostunuzdan Kaynaklanır]
2.Kolay Şekilde Hazırlanmış Kaliteli Admin Paneli.
3.Admin Paneline Şifre Koruması.
4.MD5 Teknolojisi ile Şifrelenmiştir.
5.En Önemli Bölüm MYSQL YOK.Sizin veri tabanınız *.txt uzantılı dosyalar([files.txt , bans.txt]gibi)
6.Kolay Kullanım.
__---__AYRINTILAR__---__
+Arkadaşlar Siteye girişte başlık olarak RcUpload gözükür onu silmek için pages/upload.php dosyasını
NotDefterin de açın sonra 5. ve 6. satırlarda RcUpload yazısını görürsünüz.Onu Kendi Sitenize Göre
Değiştirin.
+Site adını öğrendik ama bide tarayıcının üstünde görünen ad var dimi.Bunu Ayarlamak için temanızın
header.php dosyasını not defteri ile açın. 9.satırda "<title>Akcaenishost.com</title>" etiketleri arasında
ki Akcaenishost.com yazısını kendinize göre ayarlayın.
+Şimdide pages/upload.php yi not defterinde açınız.Sonra 11.satırda maksimum limit 250 mb yazar.Onu
Kendinize göre değiştirebilirsiniz.
/////____YAPIMCI____\\\\\
Arkadaşlar bu scriptin yapımcısı ibrahimciftci yani benim ama script toplamadir 4 5 tane scripten meydana gelmedir.
Son yıllarda emeğe saygı kalmadı.Bizim bu kadar uğraşıp yaptığımız şeyleri bi günde yok edebiliyolar
Bende sitenin altına copriyt bilmem ne koymadım.Emeğe saygı için lütfen
Herhangi bir yere link'imi verirseniz sevinirim.
Ayrıntılı Bilgi İçin: Akcaenishost.com Domain Reseller Vps Sunucu iyi çalışmalar

Buyrun Beni oku txt'deki yazılar