MORATORYUM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de yaklaşık 1000$ bekliyorum ay sonu. Ama Mayıs gelirleri düştü. 800$ olacak Haziran geliri...
Gelgelelim "20 saatcik" meselesine... Tarlalarda günde 10 saat çalışan öküzler var. Henüz bu işi yaparak hayatını kurtaran bir öküze rastlamadım. Sonunda sucuk olurlar.
Demem odur ki, HERKESİN EMEĞİ, KENDİ BİLGİSİ ÇERÇEVESİNDE DEĞER YARATIR. Günde 10 saat çalışıp, benimkiler kadar değer yaratan bir siteleriniz olmuyorsa, ya IQ seviyeniz düşüktür, veyahut cehaletiniz fazladır. (Veyahut 10 saat çalışmaktan kasıt, saçma sapan forumlarda dolanmak veya hazır wordpress'e copy paste yapmaktır...)
Garanti Bankası, Teb Bank ve Foreks şirketlerinin tamamına yakını benim sitemi direkt hedeflemişse, demek ki benim o 20 saatlik emeğimde pek bir bilgi yüklü.
O rakam 1.000 mi Sanki bir milyon kazanıyormuş gibi konuşmuşsun gerçi ne akdar kazanırsan kazan kimsenin senin gibi konuşmaya hakkı yok. Burada kültür seviyenin insanlığının öküz dediğin kişilerden 100 kere daha az olduğu belli oluyor. Senin sitemine göre benden 30 koat ve bir çok insandan bin kat daha salaksın.