LeViS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana bu pek mantıklı gelmedi asıl bu şekilde yanlış hedefe giden bir title spam sayılır. Üstelik title ler farklı olacağı için iki etiket birbirinden ayrılır ve spamı bu önler. Yani bana göre id kullanman daha faydalı olur. Üstelik vBSEO gibi bu işlerin uzmanı bir kuruluş bile bunu bu şekilde uyguluyor. Yani bana göre url de yer alan bir id ne kimseyi rahatsız eder ne de google açısından negatif bir durumdur.

Velhasıl bir yerlerde mutlaka id kaydıda yapılıyordur. ki sanırım id olduğunda yukarıda bahsi geçen curcunayı konuşmaya bile gerek kalmıyacaktır.

Seçeneklerde url yapısına + id eklemen mümkün mü?
evet münkün. tavsiye etmem ama o şekilde editleyip verebilirim.

The_CeSeTh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öcenlikle belirtiyim satış baltalamak gibi bi niyetim yok arkaştan istedim eklentiyi sadece para ile sattığını söledi eyw. bu eklenti tag cloud ve googleden gelen populer aranan kelimer eklentisinin editlenmiş hali isteyene caps koyarım.
bazı dosyalar için ücretsiz olan tag cloud ve birçok ücretsiz sctriptlerdeki bazı fonksiyonlar ayrıca nette bulunan hazır fonksiyonlar kullanıldı. ayrıca PHP: Hypertext Preprocessor sitesi ve r10 un php kategorisi gibi siteler benim için çok iyi bir bilgi kaynağı oldu. bu yüzden herhangi bir scriptin editlenmiş hali demen yanlış. yine de öyle olduğunu düşünüyorsan öyle düşünmeye devam et.
ayrıca r10 da herkes ücretsiz hazır temaları editleyip satma hakkına sahip olurken benim bazı ücretsiz hazır kodları kullanmamda sakınca varmı.
buarada bana bir caps gönderirsen memnun olurum.