sogukkanli56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu nasıl iş be kardeşim benim.Valla eğer hakkaten başka çözümü yok, bu olayı sadece dayak çözer diyorsan bende sana destek olayım.Yanılş anlama.başka çözümü varsa onada destek olurum.Yazın 3,5 ay istanbuldayım.
cevap;

HaykoTube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar şifrem değiştirildiği için bir süredir foruma giremiyordum. Olayı kendim sonlandırdım. Kız arkadaşının ailesi yokmu diyen arkadaşlar var. Annesiyle babası ayrı babası canadada annesi balıkesirde. Olay iyice büyüdü babasıda geldi ama ben böyle baba görmedim dövdüren kişi babasıyla konuşup ikna etti benim yaptırdığımı iddaa etti. Babasıda kıza inanıp benden ayrılmasını istedi. Bunu kabul etmedi tabiki cok üsteleyince kız arkadaşım intihar girişiminde bulundu 60 adet hap içmiş. Babası davayı geri çekti. Şimdi kız arkadaşımın ayağında platin var. Hastaneden çıktığı gün tekrar dövdürmeye çalıştılar. Artık bende son noktayı koydum. O kızı evinden aldırıp hastanelik ettiler. Parayla tuttuğu kişileride ben hallettim. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlamış değilim. Babası canadadan geliyor destek olmak yerine kendi kızına inanmıyor davayı geri çektiriyor. Kavga çözüm değil diyordum ama çözdü

Yani zaten ağzını burnunu kırmışlar gerek kalmamış.