yedinumara adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sistem mükemmel çokta yaratıcı bir düşünce ortaya konmuş.. tebrik etmek lazım..
ama anlamadığım veya atladığım bir husus var.. sanırım parti parti iş yapılıyor.. her seferinde pm atma olayı yerine sistemde özel bir bölüm olsaydı ve iş bittiğinde gönderim sırasına göre işlem yapılsaydı.. iyi olurdu diye düşünüyorum.. ama dediğim gibi anlamadığım veya atladığım bir husus varsa kusura bakmayın
Fikriniz için teşekkürler arkadaşım, ortaya birşey çıkmışken hemen uygulamak istedik,sistem oturursa söylediğiniz gibi herşeyi panellerinden yapabilecekleri hale getiririz inşallah.

maskloww adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
menes hocam ben bitirdim toplamda 30 url 15+15 2 foruma paylaştım Toplamda 150 resim yükledim ödemeyi ne zaman yapıyorsunuz 10$ sanırım ? Linkleri ve banka bilgilerimi pmledim hocam....
1. sistem ile yapmışsanız 30 url 150 resim 3 x3 = 9 $ ödeme yapıyor. işbank gönderirseniz hemen yapılır ödemeniz elinize sağlık.
clupmania adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4. 50'Lik çalışmam haızır..

Linkleri pm olarak gönderiyorum..

Yeni ;

5. 50'lik çalışmamda tamamlandı...

linkleri pm olarak gönderiyorum...
bir kez daha elinize sağlık.

thehunturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
thehunturk kullanıcı adı ile 354 resim upload ettim ve 21 siteye ekledim. bilgileri ve detayı pm olarak yolladım.
21 siteye derken umaraım 350 resim için gerekli olan 70 url yi tutturmuşsunuzdur. Eğer söylediğim gibi ve birinci sistemi kullanmışsanız
7x3 = 21 $ kazandınız .
SecurityHome adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel niyet ve güzel site, lakin resim ekle, onları hesapla, linkleri bir yere kaydet sonra bana pm at gibi işlemler bence biraz uğraştıracak cinsten bence sitemizden şu kadar resim yükletene şu kadar para veriyoruz gibisinden basit işlemler olsa daha iyi olmaz mı ?
Fikriniz için teşekkürler, yalnız zaten normal olarak hergün yeterince yükleme yapılıyor.
Kullanıcılar için sistemi kolaylaştırmak için bir süre sonra herşeyi panelden yapılabilecek hale getirebiliriz.