Benim sitemin birinde, sadece ana sayfadaki yazıların sayısı 31 adet, ayrıca populer yazılar 7 adet, son yazılar 10 adet, son yorumlar 10 adet, rastgele yazılar 10 adet, sayfa sayısı 7 adet, kategori sayısı 12 adet, devamını oku linkleri gene 31 adet, ayrıca alt tarafta sayfa sayıları görünüyor orasıda 20 sayfa yani 20 link, reklamlara verdiğim linkleri saymıyorum ama onuda söyleyeyim, 7 çeşit reklam var ve bunların ikisi text olarak çıkıyor buda 4*2=8 yapıyor, ve sizin konunuza gelecek olursak benim etiket sayım 150 civarında şuan..
Yani 50 link var 100 link var felan bunlar gereksiz açıklamalr, siz işinizi kaliteli yapın, bakınız tablo yukarıda
bu arada site ortalama 1,5 aylık ama host sorunlarından baya bir kapalıda kaldı, işte adam akıllı iki haftadır iş yapıyor,
Buda googledeki index sayısı...
*********.tk alanından aramasının yaklaşık 756 sonucundan 1 - 10 arasındaki sonuçlar. (0,07 saniye)
Sizin sorunuza gelecek olursak tekrar, eğer ben etiketi yapmamış olsaydım, googlede bu kadar indexim olmazdı, sayfanızın geç açılması hostunuzdanki onun sizde farkındasınız, benim bu sitem için kullandığım alan sadece 5 gb alan 50 gb trafik, yani hostunuzu yükseltin ve etiket bulutunu sitenize ekleyin.