Merhalar

Vermeye başlayacağımız bir hizmet için özgün bir script yazdırmayı düşünüyorum, script ile ilgili fiyat ve ödeme koşulları bilgisini verirseniz senirim.

Script asp veya php ile yazılabilir.
Script aracılığı ile çeşitli internet hizmetlerinin ve makalelerin satışı yapılacaktır.
Script üyelik sistemi ile çalışacaktır.
Satışa sunulan ürünler için çeşitli kategoriler olacaktır.
Örneğin; Satışa sunulan ürün : Makale
Özellikleri :
H1 : 2 Adet
H2 : 3 Adet
Resim : 2 Adet
Anahtar kelimeler : wordpress kurulumu, wordpress yükleme
Fiyatı : xy TL gibi. Ürünler ve hizmetler sürekli güncelleneceğinden bu alanlara daha sonradan bizim tarafımızdan yeni maddeler eklenebilmeli veya çıkartılabilmelidir her ürün için alanlar ürün ekleme esnasında doldurulacaktır.
Satışı yapılan her ürün için sipariş kodu oluşturulmalıdır.
Kullanıcı ürünü satın aldığında sipariş kodu ile birlikte ödeme sayfasına gelmeli oradan hangi banka hesabımıza ücreti yatırdığını seçmelidir bu işlemin ardından ürün, ürün kodu, sipariş veren kişinin bilgileri bize ulaşmalıdır. Ödeme yanlızca banka havalesi ile gerçekleşecektir.

Script daha sonradan geliştirilebilir olmalıdır, belirli bir zaman periyodunda kurumsallaşmayı planlıyoruz bu yüzden scripte eklenicek daha çok detay vardır büyük ihtimalle bu eklemeleri scripti kodlayan kişiye yaptıracağız.

Bu şekilde kabataslak bir script için fiyat tekliflerinizi ve ekleyebileceklerinizi bekliyorum, fiyat tekliflerinin değerlendirilmesinin ve diğer detaylarında tam olarak kararlaştırılmasının ardından scripti yaptırmayı düşündüğümüz kişiye tüm detayları ileteceğiz.

Edit 1 :

Proje şu şekilde arkadaşlar;

Sitelerin SEO'larını daha da güçlendirmek amacıyla kurumsal olarak SEO dostu makale yazım hizmeti verilecektir, makalelerin yani ürünlerin tanıtım sayfasına tarafımızca makalenin tanıtım bilgileri gerekli görülürse makalelerden ufak parçalar eklenicektir bu makaleler web site sahiplerine ve SEO danışmanlarına verilecektir.
Site içerisinde iki türlü üyelik düşünüyoruz, buna sonradan bir üçüncüsüde eklenebilir.
1 ) Site sahipleri, normal olarak siteye kayıt olup ürün satın alabilirler.
2 ) Seo danışmanları, siteden ürün satın alabilirler ayrıca kendilerine ait bir profil sayfaları olur.
Birde kurumumuza ait yazarların profil sayfaları olmalıdır, kuruma ait yazarları admin panelinden kendimiz ekleyebilmeliyiz.
Makaleler bir kereliğine satın alınabilir ürünlerdir bunların dışında abonelik ürünleri olucaktır örnek vermek gerekirse vbulletin desteği gibi, bu paketi satın alan kişi kendisi devam etmek istediği sürece paket içeriğinde belirttiğimiz hizmetlerden yararlanabilir. Satın aldığı paketler kendi panelinde görünmelidir dilediğinde iptal talebi verebilmelidir.

Üçüncü üyelik grubu sonradan eklenebilir olmalıdır çünkü projenin başında diğer grubu hayata geçirmeyi düşünüyoruz, grubun bilgisi scripti kodlayan kişiye verilecektir.

Aklınızda ki soruları konu içerisinden sorabilirsiniz.

Herkeze iyi çalışmalar.